Hírek, aktualitások

dátum 2016-12-08 idő 12:05

Nemzetközi elismerésben részesültek 2 hazai franchise hálózat átvevői

December 3-án hatodik alkalommal rendezték meg a Best Franchisee of the World díjkiosztó gálát Firenzében, ahol az előző évekhez hasonlóan, ismét hazai hálózat(ok) sikerét ünnepelhettük. 

Az eseményen az egyes országok franchise szövetségei által jelölt, kiemelkedő tevékenységet nyújtó hálózatok átvevői közül évről évre megválasztásra kerülnek a világ legjobb franchise átvevői. A kiéleztett verseny döntőjébe a 14 legkiválóbb átvevő került be, nagyrészt spanyol, olasz, mexikói hálózatok képviselői.

A Magyar Franchise Szövetség az Alma Gyógyszertárak egyik innovatív, a hálózat több éves átvevőjét, File Szabolcsot, míg a szövetség másik tagja, a High-Care Cosmetics, Kesjar Editet indította a megmérettetésben, ahol számos nagy nemzetközi hálózat átvevőit megelőzve, minden várakozást felülmúlva, File Szabolcs és az Alma Gyógyszertárak második helyezést, Kesjár Edit és a High-Care Cosmetics, negyedik helyezést értek el.

File Szabolcs, az Alma Gyógyszertárak közel 4 éves átvevője, kiemelkedő eredményét, a hálózaton belüli, innovatív fejlesztéseinek, köszönheti, az elsők között vette át a franchise új arculatát. Fejlesztéseinek köszönhetően, egységeiben a forgalom közel egyharmadával nőtt, innovatív megoldásait a hálózat is átvette melyek azóta az arculat szerves részét képezik.

A High-Care Cosmetics mester átvevője, Kesjár Edit, az elsők között csatlakozott a franchisehoz, Ő kezdeményezte azt a - ma 42 országban használt – szoftvert, melynek segítségével a rendszer képes testreszabott kezeléseket nyújtani ügyfeleinek, Edit ezentúl, többek közt 40 új termék bevezetésével és az új átvevők képzésével is hozzájárult a hálózat fejlődéséhez.

 

dr. Mandel Katalin (a Magyar Franchise Szövetség főtitkára), File Szabolcs (Alma Gyógyszertárak), Kesjár Edit (High-Care Cosmetics)

A díjakat egy nemzetközi szakemberekből álló zsüri ítélte oda. Brazília, Mexikó, Egyesült Államok, Olaszország, Spanyoloszág, Argentína mellett a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, dr. Mandel Katalin is bekerült a nemzetközi szakemberekből áll zsüribe.

Virtuális kiállító: High-Care Cosmetics Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.