Hírek, aktualitások

dátum 2016-12-08 idő 12:05

Nemzetközi elismerésben részesültek 2 hazai franchise hálózat átvevői

December 3-án hatodik alkalommal rendezték meg a Best Franchisee of the World díjkiosztó gálát Firenzében, ahol az előző évekhez hasonlóan, ismét hazai hálózat(ok) sikerét ünnepelhettük. 

Az eseményen az egyes országok franchise szövetségei által jelölt, kiemelkedő tevékenységet nyújtó hálózatok átvevői közül évről évre megválasztásra kerülnek a világ legjobb franchise átvevői. A kiéleztett verseny döntőjébe a 14 legkiválóbb átvevő került be, nagyrészt spanyol, olasz, mexikói hálózatok képviselői.

A Magyar Franchise Szövetség az Alma Gyógyszertárak egyik innovatív, a hálózat több éves átvevőjét, File Szabolcsot, míg a szövetség másik tagja, a High-Care Cosmetics, Kesjar Editet indította a megmérettetésben, ahol számos nagy nemzetközi hálózat átvevőit megelőzve, minden várakozást felülmúlva, File Szabolcs és az Alma Gyógyszertárak második helyezést, Kesjár Edit és a High-Care Cosmetics, negyedik helyezést értek el.

File Szabolcs, az Alma Gyógyszertárak közel 4 éves átvevője, kiemelkedő eredményét, a hálózaton belüli, innovatív fejlesztéseinek, köszönheti, az elsők között vette át a franchise új arculatát. Fejlesztéseinek köszönhetően, egységeiben a forgalom közel egyharmadával nőtt, innovatív megoldásait a hálózat is átvette melyek azóta az arculat szerves részét képezik.

A High-Care Cosmetics mester átvevője, Kesjár Edit, az elsők között csatlakozott a franchisehoz, Ő kezdeményezte azt a - ma 42 országban használt – szoftvert, melynek segítségével a rendszer képes testreszabott kezeléseket nyújtani ügyfeleinek, Edit ezentúl, többek közt 40 új termék bevezetésével és az új átvevők képzésével is hozzájárult a hálózat fejlődéséhez.

 

dr. Mandel Katalin (a Magyar Franchise Szövetség főtitkára), File Szabolcs (Alma Gyógyszertárak), Kesjár Edit (High-Care Cosmetics)

A díjakat egy nemzetközi szakemberekből álló zsüri ítélte oda. Brazília, Mexikó, Egyesült Államok, Olaszország, Spanyoloszág, Argentína mellett a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, dr. Mandel Katalin is bekerült a nemzetközi szakemberekből áll zsüribe.

Virtuális kiállító: High-Care Cosmetics Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.