Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-17 idő 09:20

Big Macért ad kedvezményt a Burger King Japánban

A gyorsétterem-piacon senki sem tudja megkerülni a tényt, hogy rivalizálnia kell a McDonald's-szal. A Burger King ezt próbálja a maga oldalára fordítani Japánban - írja a marketinginfo.
A Burger King egy új szendviccsel, a Big King 4.0-val igyekszik a McDonald's fölé kerekedni Japánban - adta hírül a JAPANTODAY. A szendvicset bevezető promóció abból indul ki, hogy aki a hamburgert szereti, az ismeri a McDonald's-ot annak Big Mac szendvicsét. Ezt próbálja a Burger King a maga javára fordítani:
ha valaki egy blokkal tudja bizonyítani a lánc valamelyik éttermében, hogy vásárolt a versenytárs emblematikus emeletes szendvicséből, kedvezményt kap. Sőt, akkor is él az akció, ha valaki bevisz egy Big Macet.
A Big King kétemeletes, a hús mellett saláta, sajt, valamint különleges szósz van benne. Ez lényegében a Big Mac mása, amit a vállalat el is ismer a honlapján, ahol összehasonlítja a szendvicset a "rivális hamburgerrel, amit mindenki ismer."

Big King 4.0
 
A Burger King azt állítja, hogy a két szendvics majdnem ugyanaz. Az egyetlen különbség, hogy a BK-nál a zsömlét is nyílt lángon pirítják. A vállalat azt állítja, hogy az új szendvicset a tesztelések során az alanyok finomabbnak találták, mint a BC-t.
 
Ennek persze ára is van, méghozzá szó szerint, a Big King ugyanis drágább, mint a Big Mac. Éppen ezért van szükség a már említett ajánlatra. 

marketinginfo.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.