Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-17 idő 09:20

Big Macért ad kedvezményt a Burger King Japánban

A gyorsétterem-piacon senki sem tudja megkerülni a tényt, hogy rivalizálnia kell a McDonald's-szal. A Burger King ezt próbálja a maga oldalára fordítani Japánban - írja a marketinginfo.
A Burger King egy új szendviccsel, a Big King 4.0-val igyekszik a McDonald's fölé kerekedni Japánban - adta hírül a JAPANTODAY. A szendvicset bevezető promóció abból indul ki, hogy aki a hamburgert szereti, az ismeri a McDonald's-ot annak Big Mac szendvicsét. Ezt próbálja a Burger King a maga javára fordítani:
ha valaki egy blokkal tudja bizonyítani a lánc valamelyik éttermében, hogy vásárolt a versenytárs emblematikus emeletes szendvicséből, kedvezményt kap. Sőt, akkor is él az akció, ha valaki bevisz egy Big Macet.
A Big King kétemeletes, a hús mellett saláta, sajt, valamint különleges szósz van benne. Ez lényegében a Big Mac mása, amit a vállalat el is ismer a honlapján, ahol összehasonlítja a szendvicset a "rivális hamburgerrel, amit mindenki ismer."

Big King 4.0
 
A Burger King azt állítja, hogy a két szendvics majdnem ugyanaz. Az egyetlen különbség, hogy a BK-nál a zsömlét is nyílt lángon pirítják. A vállalat azt állítja, hogy az új szendvicset a tesztelések során az alanyok finomabbnak találták, mint a BC-t.
 
Ennek persze ára is van, méghozzá szó szerint, a Big King ugyanis drágább, mint a Big Mac. Éppen ezért van szükség a már említett ajánlatra. 

marketinginfo.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Felújítja a Shopmarkot, és jelentős vásárlásokat tervez 2018-ban a Diófa Alapkezelő Zrt
dátum 2018-01-23 idő 14:39

Czifra Balázs, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetője a Portfolio Ingatlannak adott interjújában a cég 2018-as terveiről és várakozásairól, és a Shopmark bevásárlóközpont teljes körű felújításáról beszélt.

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.