Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-12 idő 09:39

Bio hétvége az Oázisnál

Március 22-23-án mindent megtudhat az otthon termelt zöldségek és gyümölcsök szükségleteiről az Oázis kertészetekben. Fűszernövények, bogyós cserjék, gyümölcsfák, palánták és kiegészítőik akcióival, valamint vendéglátással várják az érdeklődőket.
 
Kóstoljon különleges fűszereket, és ismerje meg az Oázis legújabb, sajátmárkás termékeit. Ízletes ropogtatni valókkal és friss üdítőkkel várják. Ha kérdése van a növényvédelemmel kapcsolatban, az Oázis szakértő kollégái segítségére lesznek. „Töltsünk együtt egy hétvégét az otthon termelt étkek jegyében!” - olvasható a kertészet weboldalán.
 
 
A rendezvény által biztosított ingyenes vendéglátás áruházanként eltérő lehet. Az akció a megjelölt termékekre vonatkozik. Az akciók nem halmozhatók, de egy vásárló több fűszernövény vásárlása esetén többel is élhet. A kedvezmények csak március 22-23-án az áruházak egyedi nyitvatartási ideje alatt, a készletek erejéig érvényesek.
 

Az Oázis franchise-ról 

 
Az Oázis Kertészetek a hazánkban szinte ismeretlen, de nyugaton rendkívül népszerű "gardencenterek"-et képviselik. Az üzletek áruválasztéka a kert-dísznövény-dekoráció tematikára épül, széles termékskálájának és aktív marketing-tevékenységének köszönhetően egész évben jelentős kiskereskedelmi forgalmat generál. Az értékesítés alapeszméje a vevőorientáltság és szakmai korrektség.

 
A 20 éves születésnapját ünneplő hálózat, immár országszerte közel húsz egységében várja az akcióban részt venni kívánó vásárlóit. Az Oázis Kertészet a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: oazis.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.