Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-12 idő 09:39

Bio hétvége az Oázisnál

Március 22-23-án mindent megtudhat az otthon termelt zöldségek és gyümölcsök szükségleteiről az Oázis kertészetekben. Fűszernövények, bogyós cserjék, gyümölcsfák, palánták és kiegészítőik akcióival, valamint vendéglátással várják az érdeklődőket.
 
Kóstoljon különleges fűszereket, és ismerje meg az Oázis legújabb, sajátmárkás termékeit. Ízletes ropogtatni valókkal és friss üdítőkkel várják. Ha kérdése van a növényvédelemmel kapcsolatban, az Oázis szakértő kollégái segítségére lesznek. „Töltsünk együtt egy hétvégét az otthon termelt étkek jegyében!” - olvasható a kertészet weboldalán.
 
 
A rendezvény által biztosított ingyenes vendéglátás áruházanként eltérő lehet. Az akció a megjelölt termékekre vonatkozik. Az akciók nem halmozhatók, de egy vásárló több fűszernövény vásárlása esetén többel is élhet. A kedvezmények csak március 22-23-án az áruházak egyedi nyitvatartási ideje alatt, a készletek erejéig érvényesek.
 

Az Oázis franchise-ról 

 
Az Oázis Kertészetek a hazánkban szinte ismeretlen, de nyugaton rendkívül népszerű "gardencenterek"-et képviselik. Az üzletek áruválasztéka a kert-dísznövény-dekoráció tematikára épül, széles termékskálájának és aktív marketing-tevékenységének köszönhetően egész évben jelentős kiskereskedelmi forgalmat generál. Az értékesítés alapeszméje a vevőorientáltság és szakmai korrektség.

 
A 20 éves születésnapját ünneplő hálózat, immár országszerte közel húsz egységében várja az akcióban részt venni kívánó vásárlóit. Az Oázis Kertészet a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: oazis.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.