Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-08 idő 09:42

Borkóstolóval egybekötött nyitóünnepség Pécsett (Borháló)

"Örömmel értesítelek, hogy egy borkóstolóval egybekötött nyitóünnepséget tartunk üzletünkben november 15-én (pénteken), melyen a Cézár pincészet borait mutatjuk be." - olvasható a franchise hálózat pécsi partnerének Facebook-oldalán.
 
A borkóstoló a vásárlóknak ingyenes, nem ültetett, 16 órától folyamatosan lehet érkezni, és távozni - Borháló Pécs (Pécs, Mártírok útja 19.). A Cézár pincészetet Nink Károly és chile-i főborászuk Luis Alberto Fuentes Santelices képviseli, és egészen 18 óráig borkóstolót tartanak.
 
 
Ízelítő a kóstolható borokból: pezsgők közül a Fünfkirchen, a Cezar Rozé száraz pezsgőkülönlegesség, és a Cezar Brut, borokból: Fehér cuvée (Irsai Olivér-Cserszegi Fűszeres-Olaszrizling) Zöldveltelíni-Rizlingszilváni cuvée, Cabernet Sauvignon-Pinot Noir Rozé, Cabernet sauvignon, Merlot száraz, félédes, Malbec 2009, Syrah 2008, Merlot E.o. 2009. Különleges Merlot tétele.
A jó hangulatért, a borkorcsolyákért a Borháló Pécs csapata felelős, ami garancia a felhőtlen és tartalmas szórakozásra.
 

A Borháló franchise hálózat

 
A Borháló hálózat ars poeticája szerint a hétköznapok borfogyasztásnak is élvezetesnek kell lennie, de ezt az élvezetet nem kell túlfizetni a csomagolás és a többlépcsős kereskedelmi láncolat minden egyes tagjának költség és profitigényének megfizetésével. A Borháló gyors és olcsó kapcsolatot teremt fogyasztó és bortermelő között, a bor tulajdonságainak tartalmi és nem külalaki támogatásával.
 
 
A franchise hálózat biztosítja partnerei számára a piackutatást, - elemzést, új termékek kutatását, az arculat létrehozását, a logisztika felépítést, az értékesítési rendszer, illetve a vevői kapcsolattartás rendszer kidolgozását és megvalósítását. Így a belépő vállalkozások kész koncepcióval rendelkeznek már az üzlet megnyitásának pillanatában.
 
ViFe

 

Virtuális kiállító: Borháló Kft.
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.