Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-08 idő 09:42

Borkóstolóval egybekötött nyitóünnepség Pécsett (Borháló)

"Örömmel értesítelek, hogy egy borkóstolóval egybekötött nyitóünnepséget tartunk üzletünkben november 15-én (pénteken), melyen a Cézár pincészet borait mutatjuk be." - olvasható a franchise hálózat pécsi partnerének Facebook-oldalán.
 
A borkóstoló a vásárlóknak ingyenes, nem ültetett, 16 órától folyamatosan lehet érkezni, és távozni - Borháló Pécs (Pécs, Mártírok útja 19.). A Cézár pincészetet Nink Károly és chile-i főborászuk Luis Alberto Fuentes Santelices képviseli, és egészen 18 óráig borkóstolót tartanak.
 
 
Ízelítő a kóstolható borokból: pezsgők közül a Fünfkirchen, a Cezar Rozé száraz pezsgőkülönlegesség, és a Cezar Brut, borokból: Fehér cuvée (Irsai Olivér-Cserszegi Fűszeres-Olaszrizling) Zöldveltelíni-Rizlingszilváni cuvée, Cabernet Sauvignon-Pinot Noir Rozé, Cabernet sauvignon, Merlot száraz, félédes, Malbec 2009, Syrah 2008, Merlot E.o. 2009. Különleges Merlot tétele.
A jó hangulatért, a borkorcsolyákért a Borháló Pécs csapata felelős, ami garancia a felhőtlen és tartalmas szórakozásra.
 

A Borháló franchise hálózat

 
A Borháló hálózat ars poeticája szerint a hétköznapok borfogyasztásnak is élvezetesnek kell lennie, de ezt az élvezetet nem kell túlfizetni a csomagolás és a többlépcsős kereskedelmi láncolat minden egyes tagjának költség és profitigényének megfizetésével. A Borháló gyors és olcsó kapcsolatot teremt fogyasztó és bortermelő között, a bor tulajdonságainak tartalmi és nem külalaki támogatásával.
 
 
A franchise hálózat biztosítja partnerei számára a piackutatást, - elemzést, új termékek kutatását, az arculat létrehozását, a logisztika felépítést, az értékesítési rendszer, illetve a vevői kapcsolattartás rendszer kidolgozását és megvalósítását. Így a belépő vállalkozások kész koncepcióval rendelkeznek már az üzlet megnyitásának pillanatában.
 
ViFe

 

Virtuális kiállító: Borháló Kft.
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Felújítja a Shopmarkot, és jelentős vásárlásokat tervez 2018-ban a Diófa Alapkezelő Zrt
dátum 2018-01-23 idő 14:39

Czifra Balázs, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetője a Portfolio Ingatlannak adott interjújában a cég 2018-as terveiről és várakozásairól, és a Shopmark bevásárlóközpont teljes körű felújításáról beszélt.

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.