Hírek, aktualitások

dátum 2014-01-14 idő 09:26

Boross Dávidot, az Oázis marketing igazgatóját is jelölték az Év Példaképe díjra

A Példakép Alapítvány civil kezdeményezés, amely azzal a céllal jött létre, hogy megismertesse és elismertesse a nyilvánossággal a sikeres fiatal magyar vállalkozókat. Nem csak azért, hogy büszkék lehessünk tehetségeinkre és az általuk elért eredményekre, hanem azért is, hogy a pályakezdő fiatalok vonzó, elérhető és követhető életpályát lássanak maguk előtt.

Idén Boross Dávidot, az Oázis marketing igazgatóját is jelölték az Év Példaképe díjra. Virágok között nőtt fel, mégsem kertészként, hanem üzleti oldalról újította meg családi vállalkozásukat. Az ő ötlete alapján lett az Oázisból az ország legnagyobb kertészeti áruházlánca, sajátmárkás termékekkel és hűséges vevőkkel.

A jelöltekre ezen a linken lehet szavazni. 

Különleges lehetőségnek tartja, hogy vállalkozó családba született, kamaszként beállt a pénztárba vagy épp karácsonyfát árult, de sosem volt rajta nyomás, hogy mindenképp az Oázis Kertészetben kell dolgoznia. Közgazdaságtant tanult az egyetemen, még az egyetem alatt elkezdte a családi cég marketingjét és stratégiáját átalakítani. A siker még inkább megerősítette abban, hogy van helye a családi vállalkozásban.

Jelenleg az áruházlánc teljes kommunikációját tervezi, a franchise hálózat felépítése is az ő tevékenységéhez kötődik. Ma már 18 áruházuk van az országban és további kettő Szlovákiában. Ha itthon telítődött a piac, folytatódhat a külföldi terjeszkedés.

„A családi vállalkozás mindennél több motivációt ad: küldetésemnek érzem, hogy egy tartósan értéket megőrző vállalatot alkossak, nemcsak saját magamnak, hanem akár majd az én gyerekeimnek is.”

oazis.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.