Hírek, aktualitások

dátum 2015-01-26 idő 12:32

Borral hálóznak be

Kiosztották a Magyar Franchise Szövetség díjait, Az Év Innovatív Franchise Hálózata elismerést a Borháló Borkereskedés kapta. A harmadik éve működő fiatal kereskedőhálózatot másodszor díjazták.
 
A Borháló 2014-ben Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata díjat érdemelte ki gyors és hatékony terjeszkedésével, a most csütörtök este megtartott díjkiosztón pedig a vállalkozás minden szegmensére kiterjedő innovációt értékelte a franchise hálózatokat tömörítő Magyar Franchise Szövetség.
 
 
A 2012-es alapítás óta a kereskedés 46 boltot nyitott, a forgalom pedig egyik évről a másikra ötszörösére növekedett. A kereskedés eddigi sikere, a cég példája egyfajta alternatívát is kínál a magyar bormarketing erősítésére: ilyen mértékű fejlődés régiós borkereskedés felépítését is előrevetíti, ami megoldási alternatíva lehet a hazai borok kivitelére - legalábbis, így gondolják a Borháló csapatánál.
 
A cég számos innovációt vezetett be a termékcsomagolás, vevőkezelés, szolgáltatás és termékfejlesztés területén, amit a szövetség mind figyelembe vett a díj odaítélésekor. Ilyen többek között a termékeknél a hálós védőborítás, ami amellett, hogy praktikus és vidám megoldás, egyedi és megismételhetetlen arculati elemévé vált a Borhálónak. Értékelte a szövetség a franchise partnerek betanításának online rendszerét és a termékfejlesztés piackutatásra épülő módszerét is.
 
A hálózat boltjaiba betérők a franchise rendszernek köszönhetően minden üzletben ugyanazzal a minőséggel, termékválasztékkal, és szakszerű kiszolgálással találkozhatnak. A hálózathoz kapcsolódó vállalkozóknak a franchise rendszer adta lehetőségek megkönnyítik a kezdeteket, hiszen a belépéskor a belsőépítészettől kezdve, az ügyfélkezelésen át, a marketingig számos elem eleve adott. 
 
Míg tavaly a gyors terjeszkedésért, addig idén az innovációért díjazták a Borhálót. "Megújulás, folyamatos fejlődés nélkül egy vállalkozásnak semmi esélye" - nyilatkozta Elek Márton, stratégiai és marketing vezető. Hozzá téve, hogy az innováció számunkra mindenkori kihívás.
 
A Borháló 2015-ös céljai között szerepel a hálózat további bővítése itthon és az országhatárokon kívül.
 
Forrás: hvg.hu
Virtuális kiállító: Borháló Kft.
Cimkék: Borháló


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.