Hírek, aktualitások

dátum 2015-01-26 idő 12:32

Borral hálóznak be

Kiosztották a Magyar Franchise Szövetség díjait, Az Év Innovatív Franchise Hálózata elismerést a Borháló Borkereskedés kapta. A harmadik éve működő fiatal kereskedőhálózatot másodszor díjazták.
 
A Borháló 2014-ben Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata díjat érdemelte ki gyors és hatékony terjeszkedésével, a most csütörtök este megtartott díjkiosztón pedig a vállalkozás minden szegmensére kiterjedő innovációt értékelte a franchise hálózatokat tömörítő Magyar Franchise Szövetség.
 
 
A 2012-es alapítás óta a kereskedés 46 boltot nyitott, a forgalom pedig egyik évről a másikra ötszörösére növekedett. A kereskedés eddigi sikere, a cég példája egyfajta alternatívát is kínál a magyar bormarketing erősítésére: ilyen mértékű fejlődés régiós borkereskedés felépítését is előrevetíti, ami megoldási alternatíva lehet a hazai borok kivitelére - legalábbis, így gondolják a Borháló csapatánál.
 
A cég számos innovációt vezetett be a termékcsomagolás, vevőkezelés, szolgáltatás és termékfejlesztés területén, amit a szövetség mind figyelembe vett a díj odaítélésekor. Ilyen többek között a termékeknél a hálós védőborítás, ami amellett, hogy praktikus és vidám megoldás, egyedi és megismételhetetlen arculati elemévé vált a Borhálónak. Értékelte a szövetség a franchise partnerek betanításának online rendszerét és a termékfejlesztés piackutatásra épülő módszerét is.
 
A hálózat boltjaiba betérők a franchise rendszernek köszönhetően minden üzletben ugyanazzal a minőséggel, termékválasztékkal, és szakszerű kiszolgálással találkozhatnak. A hálózathoz kapcsolódó vállalkozóknak a franchise rendszer adta lehetőségek megkönnyítik a kezdeteket, hiszen a belépéskor a belsőépítészettől kezdve, az ügyfélkezelésen át, a marketingig számos elem eleve adott. 
 
Míg tavaly a gyors terjeszkedésért, addig idén az innovációért díjazták a Borhálót. "Megújulás, folyamatos fejlődés nélkül egy vállalkozásnak semmi esélye" - nyilatkozta Elek Márton, stratégiai és marketing vezető. Hozzá téve, hogy az innováció számunkra mindenkori kihívás.
 
A Borháló 2015-ös céljai között szerepel a hálózat további bővítése itthon és az országhatárokon kívül.
 
Forrás: hvg.hu
Virtuális kiállító: Borháló Kft.
Cimkék: Borháló


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.