Hírek, aktualitások

dátum 2016-05-04 idő 09:18

Brit étteremlánc franchise partnereket keres hazánkban

Az 1992-ben alapított wagamama brit étteremlánc franchise partnereit keresi hazánkban.

A Wagamama étteremlánc a kaizen (japán) filozófia híve. A kaizen az egész világon elterjedt filozófia és kezdeményezés, jelentése: "változtatás (kai) a jó (zen) irányába"

A Kaizen megközelítése szerint egyetlen egy nap sem telhet el úgy, hogy ne fejlődnénk akár egy kicsit is. Sokan a Kaizent tekintik a japán sikerek kulcsának. A Kaizen nem más, mint folyamatos fejlesztés, az éttermek dolgozói által végzett jobbítások sorozata.

Az étteremlánc első egysége már több, mint 20 éve nyitott meg London Bloomsbury negyedében. A koncepció modern köntösben a japán tésztabárok-, és az ázsiai éttermek atmoszféráját ötvözi.

A Wagamama egységek az étkezés egy új dimenzióját testesítik meg Európában, mindenki számára elérhetővé téve Ázsia friss és tápláló ízeit. Az alapítók közel két évtizedet fordítottak a készségek fejlesztésére, új ízek felfedezésére, illetve a receptek tökéletesítésére. Filozófiájuk, hogy minden egyes nap új ismereteket, tapasztalatokat hoz.

Az étlap japán ihletésű, ételeik táplálóak és inspirálóak. A vásárlók számtalan rizs-, vagy tésztaétel közül válogathatnak, de megtalálhatóak még friss saláták, köretek desszertek, friss gyümölcslé, forró italok, bor, rizsbor (sake), valamint  precízen csapolt ázsiai sörök is kínálatukban. Ételeik kizárólag friss hozzávalókból készülnek. Az aromák, az ízek és fűszerek mindig akkor a legjobbak, optimálisak amikor a vendég asztalához érnek; egy gazdag tál forró ramen. serpenyőben tökéletesre sütött teppan. vagy kare, bőséges kókusz alappal. 

Miért pont a Wagamama?

A Wagamama hálózat 15 évvel ezelőtt kezdte meg franchise terjeszkedését. Éttermeikkel immár 14 különböző országban vannak jelen, Európában, a Közel Keleten és Új Zélandon egyaránt. A Wagamama hálózathoz való csatlakozással egy olyan, hasonló filozófiájú csapat tagjává válhat, akik elkötelezettek egy világszínvonalú étteremlánc, márkanév és franchise rendszerének élénk üzletfejlesztése mellett.

A Wagamama franchise rendszer a „teljes élet” modellre épül, melyben strukturált belépési folyamat és betanítás vár minden új franchise partnerre. A vezetői és menedzsment folyamatokat úgy tervezték meg, hogy mindegyik éttermük elérje a maximális potenciált. Ideális partner számukra, akik osztják a szenvedélyüket és értékrendüket, valamint van elég képességük és motivációjuk arra, hogy egy területen vagy régióban több éttermet is megnyissanak.

A jelentkezőknél előnyt jelent a szektorban való jártasság, tapasztalat, legyen az franchise vagy licensz alapú üzemeltetésű. Magyarország mellett jelenleg Európa számos más országában is franchise partnereket keresnek (Horvátország, Lengyelország, Románia).

További információk:

Dávid Roland
Brit Nagykövetség | Brit Kereskedelempolitikai és Befektetési Iroda
Tel: +36 1 429 6253
E-mail: roland.david@mobile.ukti.gov.ukvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.