Hírek, aktualitások

dátum 2016-08-19 idő 09:08

Bubbles, Sziget, Divat

Korábban is hírt adtunk arról, hogy az idei Sziget fesztiválra is kitelepült a Bubbles mobil mosodájával. A már az országosan 31 egységgel működő, 5 éves márka koncepcióját idén is igénybe vehették a sziget látogatók. A mobil mosoda már az első ránézésre is ugyan azt az élményt és minőséget nyújtja, mint egy sztenderd üzlet és így az idei Sziget fesztiválon is nagy sikernek örvendett a Bubbles.
 
A Bubbles üzleti modell a közösségi élményre épül, így nagy népszerűségnek örvend a fiatalok körében. Ezt az irányvonalat a Bubbles tovább vitte a Szigeten is és most a mindenkit érdeklő divat került a kommunikáció középpontjában. A bulizó fiatalokat bevonva „legjobb Sziget outfitek”-et , legegyedibb fesztivál szetteket kereste a Bubbles az egyik fiatalok körében népszerű véleményvezér bloggerével. A kommunikációt a Facebook-on és Instagramon-on követték a fiatalok, amíg el nem készült a napi teljes toplista.
 
A Bubbles-nek nagyon örültek a fesztiválozók és a Szigeten dolgozók is. És természetesen a Bubbles szolgáltatásait idén is gyakran igénybe vették a Szigeten fellépők és azok stábjai is. 
Minden esetre a Bubbles mobil mosodájában idén is nagy volt a pörgés és egy kis videóval köszönték meg azoknak, akik kipróbálták a #Bubblessziget-et!
 

Virtuális kiállító: Bubbles International Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.