Hírek, aktualitások

dátum 2014-05-07 idő 10:14

Buborékból Buborékok

Tegnap ünnepélyes keretek között megnyílt Bubbles mosoda hálózat második tagja, amit azonnal követ még két egység üzembe állása.

Két és fél évvel ezelőtt kezdte meg működését  a Bubbles mosoda első egysége a XIII. kerületi Bessenyei utcában, azóta sok víz lefolyt a Dunán ill. sok víz átfolyt az üzlet  mosógépein.


Megyeri Gábor a megnyitón
 
A megnyitón a Bubbles koncepció kidolgozója, Megyeri Gábor elmondta, olyan mosodát akartak létrehozni, ahol a mosás a “hátérben zajlik” professzionális körülmények között, de mégis egyszerűen lebonyolítható módon. Cél volt, hogy otthonos feeling-et teremtsenek nagyon fejlett technológiai háttérrel, és az egyik legmodernebb mosógépcsalád beépítésével. Az egységekben wifi, kávéautomata, gyereksarok várja a betérőket.
Az első üzletet kezdetben a külföldiek látogatták többségében, mára a szolgáltatást igénybe vevők 80-90%-a magyar. Három-négy hónap működést követően non-stoppá alakították a mosoda nyitva tartását, hiszen az automata felügyeleti rendszer ezt is lehetővé teszi. Nagyon kedvezőek voltak az üzemeltetési tapasztalatok, a számok igazolták a koncepció életképességét. Megyeri Gábor már kezdetben is hálózatban gondolkodott, és egy év működést követően partner keresésbe fogott.
 
Hosszas tárgyalás sorozatot követően állapodott meg a Venturio Kockázati Tőkekezelő-alappal. A Venturio fantáziát látott  a mosoda koncepcióban, létrehozták a Bubbles International Zrt-ét, és a napokban nyitnak három egységet. Az elsőt a III. kerületi Lajos utcában, egyet Újpesten a Tél utcában, egyet pedig Ferencvárosban a Vaskapu utcában. Május végén, június elején indul a következő egység a Corvin negyedben. 
2015-ig 20 új önkiszolgáló mosoda megnyitását tervezi Budapesten és vidéki nagyvárosokban a BUBBLES International Zrt. Az ország első, non-stop mosodahálózatába 560 millió forintot fektetett a Venturio Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.  A hosszú távú tervek között regionális terjeszkedés és a franchise üzemeltetés beindítása is szerepel. 
A fővárosi terjeszkedés mellett, Győrben és további vidéki városokban is terveznek egységeket, de középtávú cél a külföldi megjelenés is. 

A Venturio befektetési filozófiája  szerint olyan projektek mellé áll, amit nagyban lehet csinálni, nincsenek korlátok, korlátlanok a lehetőségek.  
 
Megyeri Gábor az eddigi tapasztalatok alapján bizakodó: úgy látja, hogy itthon is fogékonyak az emberek a szolgáltatásra, hamar felismerik az előnyöket és visszatérő vendégekké válnak. „A mosodák kialakítása során egyaránt gondolunk a családosokra és egyedülállókra: az üzlethelyiségekben ingyenes wifi, kávéautomata és játszósarok gondoskodik arról, hogy a mosás ne egy nyűgös háztartási munka, hanem közösségi élmény legyen számukra” – mondta el Megyeri Gábor. Az automatizált mosó- és szárítógépek Olaszországból érkeznek, az üzletben pedig professzionális mosószert használnak, amellyel szállodai minőségű tisztítást ígérnek. 
A Bubbles koncepció az Ariel/Procter termékeket használja, a mosó- és szárítógépeket a neves olasz Renzacci cég szállítja. A Renzacci 1965 óta foglalkozik mosoda technológiával, vegytisztítással és közel száz országban van jelen termékeivel.

Millavissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.