Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-01 idő 09:07

Budapesten nyílik a sztárséf új étterme

Nagy-Britanniában már mintegy negyven olyan olasz étterem található, ami Jamie Oliver útmutatásai alapján, a Jamie’s Italian márkanév alatt működik, de az európai kontinensen még csak most kezdődik a terjeszkedés, melynek a magyar piac ez egyik első állomása lesz. Az étterem a budai Várban, az egykori Hadik étterem épületében nyílhat meg jövő tavasszal.
A brandet Zsidai Zoltán Roy vezeti be hazánkban, akinek családi vállalkozása, a Zsidai Group már eddig is több budapesti étterem tulajdonosa volt (többek között: Spíler, ÉS).
 
 
Akik egy Jamie’s Italian éttermet szeretnének nyitni, azoknak számos komoly követelménynek kell megfelelniük. Mindez érinti az egység design-ját, melyet saját belsőépítészek terveznek meg, de a felhasználható alapanyagokat is. A legfontosabb, hogy mindennek tökéletesen genetikai módosításoktól mentesnek kell lennie, azon viszont állítólag a sztárszakács maga is meglepődött, hogy ezt Magyarországon kifejezetten könnyű teljesíteni.
 
Forrás: index.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.