Hírek, aktualitások

dátum 2014-10-15 idő 10:07

Budapestre jön a Zara Home

Új üzletlánc lép piacra Magyarországon: a spanyol Inditex-csoport tagjaként a 45 országban jelen lévő Zara Home lakberendezési márka decemberben nyitja meg első üzletét Budapesten.

A spanyol Zara Home lakberendezési márka első magyarországi, több mint 900 négyzetméter területű, 3 szintes üzlete 2014 decemberében nyílik. Az üzlet az Immobilia Zrt. tulajdonában lévő budapesti, V. kerületi Fashion Street bevásárlóutcában lesz - közölte a bérleti szerződés létrehozásában közreműködő Cushman & Wakefield ingatlantanácsadó.

A spanyol Inditex Csoport tagjaként a Zara Home lakberendezési márkát 2003-ban alapították. A lakástextileken kívül edények, étkészletek, üveg- és dekorációs tárgyak, valamint kiegészítők is megtalálhatóak a termékpalettában, mely az év során folyamatosan megújul. Jelenleg világszerte 45 országban, 402 Zara Home üzletet működik.

A Fashion Street több mint 8000 négyzetméternyi kiskereskedelmi területet és éttermeket kínál a Deák téren és a Bécsi utcában és közvetlenül kapcsolódik Budapest hagyományos sétáló- és bevásárló utcájához, a Váci utcához, valamint a Vörösmarty térhez. A projektet a magyar Immobilia Zrt. ingatlanfejlesztő fejlesztette.

A Fashion Street bérlői között olyan nemzetközi divatmárkák is megtalálhatók, mint a Massimo Dutti, az Oysho, az Intimissimi, a Hugo Boss, Tommy Hilfiger, a Lloyd, a Benetton, a Furla, a Mexx, a nanushka és a Lacoste. A Fashion Streeten a Starbucks, a Vapiano és a Déryné vendéglátó egységek képviseltetik magukat, valamint az iStyle és a Vodafone.

fn.hir24.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.