Hírek, aktualitások

dátum 2015-05-06 idő 10:01

Burger King Drive étterem nyitott Nyíregyházán

Május 4.-én ünnepélyes külsőségek között nyílit meg az első BURGER KING® étterem Nyíregyházán - írja az indexkelet.hu. A hálózat 32. hazai éttermének megnyitása mintegy 300 millió forintos beruházás révén valósult meg, és 25 munkahelyet teremt a városban.

61 évvel ezelőtt kezdődött az a történet, amely idén elhozta az első BURGER KING® éttermet Nyíregyházára. 1954-ben James McLamore és David Edgerton alapította meg Floridában a BURGER KING® vállalatot. Ez a két ember hitt benne, hogy szükség van egy olyan gyorskiszolgáló étteremre, amely elérhető árakon kiváló minőségű ételeket kínál vonzó és tiszta környezetben. Hamarosan bevezették a világhírű WHOPPER® szendvicset, amely a cég vezető terméke lett és naponta több mint 1,6 millió db-ot adnak el belőle világszerte. 

A magyarországi BURGER KING® éttermeket a Fusion Zrt. üzemelteti. A nyíregyházi étterem a Fusion Zrt. 32. étterme. "Óriási mérföldkő ez a számunkra, hiszen hosszú évek óta tervezzük ezt az étterem nyitást. Nagyon bizakodóak vagyunk az étterem jövőjét illetően, hiszen rengeteg vásárlói megkeresést és kérést kaptunk a nyíregyházi terjeszkedésre vonatkozóan. A beruházás teljes értéke 300 millió forint, amivel 33 új munkahelyet teremtünk a városban. A projectben egy kiváló ingatlanfejlesztő partner volt a segítségünkre, amely részéről Dr. Kovács Géza és fia Krisztián tették lehetővé, hogy megnyithassunk."  - mondta el a hivatalos megnyitó beszédében Sümegi László, a Fusion Zrt. vezérigazgató helyettese.

Ma a BURGER KING® a világ második legnagyobb gyorsétterem hálózata több mint 11.000 étteremmel és naponta több, mint 15 millió vásárlóval. A cég 300.000-nél is több embert foglalkoztat a Föld 61 különböző országában és kultúráiban, Ausztráliától Venezueláig. 

indexkelet.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.