Hírek, aktualitások

dátum 2017-10-16 idő 09:36

Cafe Frei nyitott a Nordic Light irodaházban

Októberben nyitott meg a Cafe Frei franchise hálózat legújabb egysége a Nordic Light irodaházban. Az új kávézó a hálózat új-, Dr Drink elnevezésű koncepciójával kiegészülve szélesebb skálájú termék választékkal áll a betérő vásárlók rendelkezésére. 
A Cafe Frei hálózat néhány budapesti kávézójában április óta bevezette és tesztelte a Dr. Drink névre keresztelt egészséges shake és turmixcsaládot, amely a Cafe Frei legújabb szabadalma.

Az italokhoz speciális kiegészítőket is hozzákevernek. Az új termékcsalád zsírégető, immunerősítő, méregtelenítő és számtalan más pozitív élettani hatással is bíró organikus őrleményeket tartalmaz (a gingko bilobától kezdve, a ginzeng gyökéren át, egészen a fügekaktuszig).
A Cafe Frei-t két barát alapította: Frei Tamás, a tévés világutazó, aki az elmúlt 20 évben több mint száz országot látogatott meg. Rajongással szereti a kávét és a vele összefüggő világot; illetve Langár Tamás közgazdász, élelmiszeripari vállalkozó, aki több mint 20 év tapasztalattal a birtokában a hálózat működtetését üzleti oldalról segíti.
Az első kávéház 2007 áprilisában nyílt meg Magyarországon, azóta a franchise hálózat folyamatosan bővül. 2011. év közepére a CAFE FREI az ország 2. legnagyobb kávéházláncává vált. Egyedülálló franchise rendszerének köszönhetően a már a világ több kontinensén találhatóak egységeik. A céljuk, hogy franchise partnerek bevonásával nemzetközi ismertségre tehessenek szert.  
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Café Frei kávéház nyitott az Office Gardenben
dátum 2018-05-08 idő 09:44

Az Office Garden irodaházban nyitott meg az eddigi legnagyobb Café Frei kávéház.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

A nyár lehetősége! Frozen joghurt hálózatát értékesíti a Jono Yogo
dátum 2018-05-23 idő 13:52

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban - Allée, Mammut, Árkád, Westend - és a Budaörsi Auchan Korzón várja új tulajdonosát.

Prága után Brnoban is nyílt Diego áruház
dátum 2018-05-23 idő 09:22

Csehországban is terjeszkedik a magyar központú cég.

Megéri vállalkozni? Stabil alapokra épült hálózatnál mindenképpen
dátum 2018-05-16 idő 09:27

Haszon Magazin interjú Szemler Tamással, a Duna House Franchise igazgatójával a piaci trendekről és az előttünk álló változásokról.

Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-05-14 idő 10:34

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Új elnökséget választott a Magyar Franchise Szövetség
dátum 2018-05-11 idő 09:10

Megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség.