Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-16 idő 09:15

Célba értek a SPAR Maraton plüssjátékai

A 30. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon az áruházlánc sátránál leadott adományokat november 11-én Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője adta át Dóka Rita intézményvezetőnek, és természetesen a gyerekeknek. Az eseményen Iváncsics Zsolt maratonista, a SPAR áruházvezetője, a jótékonysági akció ötletgazdája idézte fel a futás örömét és nehézségeit.


2015. október 10-11-én az idén először kétnapos SPAR Budapest Maraton Fesztiválra csaknem 28 000 futó nevezett. A szervező Budapest Sportiroda (BSI) és a SPAR Magyarország ezzel nevezési csúcsot regisztrálhatott (tavaly 23 450-en vágtak neki a távnak.) A futás ünnepén mindenki számára lehetőség nyílt a mozgásra: esélyegyenlőségi futamot is rendeztek a Fogyatékosok Országos Diáksport és Szabadidő Szövetsége és az Új Generáció Egyesület támogatásával, speciális kocsikkal.


A maratoni kocsitolás Iváncsics Zsolt - vagy ahogy a média elkeresztelte, a Magyar Forrest Gump - számára évek óta gyakorolt tevékenység. Három éve célt is ad a bevásárló-kocsitolásnak. Hátrányos helyzetű, beteg gyerekeknek gyűjt, figyelmet és támogatást. Olykor pénzt speciális kocsira vagy egészségjavító műtétre, máskor plüssjátékot. A sportember a mostani maraton utolsó két kilométerét három pártfogoltjával együtt tette meg, összekapcsolt kocsikban tolva őket, a végén egy mozgássérült kisfiút is magához ölelve. A befutó az esemény megrendítő pillanatainak egyike volt.

Forrás: SPAR

Virtuális kiállító: SPAR Magyarország Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.