Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-26 idő 11:10

ChocoMe, mindig kell valami új

A személyre szabott csokoládé elkészítésének ötlete nem teljesen új, külföldön számos ilyen hálózat működik. Hazánkban ebben piacvezető a "saját csoki", vagyis a ChocoMe. Sőt a siker már nemcsak hazai, mivel a cég képes a külföldi édesszájúakat is rabul ejteni. Folyamatosan fejlődnek, terjeszkednek, új országok és nagyobb kihívások elé néznek. 

A ChocoMe termékeket nagy érdeklődés övezte a Moszkvában Prodexpo kiállításon (február 10-14. között), s a márka márciusban 15-én San Francisco-ban megrendezésre kerülő csokoládé vásáron (San Francisco Chocolate Salon) is bemutatkozik. 


a chocoMe fotója promótálja a rendezvényt

A hálózat központjában folyamatos a termékfejlesztés, nemrégiben a táblás csokoládék mellett újabb innovációval jelentek meg a piacon, a chocoMe Raffinée-vel, amely formájában a régi idők drazséját idézi, de ízében, alapanyagaiban messze túlmutat elődjén. A megszokott minőségű csokoládék ezeknél a termékeknél háttérbe vonulnak, s átadják a helyüket a feltétek közül kiemelt gyümölcsöknek és a piemontei mogyorónak, hogy ők kerülhessenek a főszerepbe.

ChocoMe a személyre szabott csokoládé 

A 2010-ben elindult chocoMe egyedülálló termékfejlesztés, melynek köszönhetően a táblás csokoládé olyan különleges és csúcsminőségű feltétekkel készülhet, mint a Hawaii-ról érkező fekete tengeri só, a brontei pisztácia, a Goji bogyó, a narancsosbors fűszerkeverék, a kandírozott rózsa-, jázmin- vagy ibolyaszirom, a 23 karátos aranypelyhek, a liofilizált gurulós málna, meggy, eper, őszibarack, vagy akár a Haribo gumimaci.

2012. márciusban indult a magyar chocoMe első külföldi szállítmánya Dél-Franciaországba, majd ezt követően borszaküzletekben és ajándékboltokban Szlovákiában is beindult az értékesítés. A cég működésének nyolcadik hónapjában aláírták első franchise szerződésüket is, s így a hazai specialitások egy másik földrészen fekvő országban is hódító útra indulhattak.

chocome.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.