Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-26 idő 11:10

ChocoMe, mindig kell valami új

A személyre szabott csokoládé elkészítésének ötlete nem teljesen új, külföldön számos ilyen hálózat működik. Hazánkban ebben piacvezető a "saját csoki", vagyis a ChocoMe. Sőt a siker már nemcsak hazai, mivel a cég képes a külföldi édesszájúakat is rabul ejteni. Folyamatosan fejlődnek, terjeszkednek, új országok és nagyobb kihívások elé néznek. 

A ChocoMe termékeket nagy érdeklődés övezte a Moszkvában Prodexpo kiállításon (február 10-14. között), s a márka márciusban 15-én San Francisco-ban megrendezésre kerülő csokoládé vásáron (San Francisco Chocolate Salon) is bemutatkozik. 


a chocoMe fotója promótálja a rendezvényt

A hálózat központjában folyamatos a termékfejlesztés, nemrégiben a táblás csokoládék mellett újabb innovációval jelentek meg a piacon, a chocoMe Raffinée-vel, amely formájában a régi idők drazséját idézi, de ízében, alapanyagaiban messze túlmutat elődjén. A megszokott minőségű csokoládék ezeknél a termékeknél háttérbe vonulnak, s átadják a helyüket a feltétek közül kiemelt gyümölcsöknek és a piemontei mogyorónak, hogy ők kerülhessenek a főszerepbe.

ChocoMe a személyre szabott csokoládé 

A 2010-ben elindult chocoMe egyedülálló termékfejlesztés, melynek köszönhetően a táblás csokoládé olyan különleges és csúcsminőségű feltétekkel készülhet, mint a Hawaii-ról érkező fekete tengeri só, a brontei pisztácia, a Goji bogyó, a narancsosbors fűszerkeverék, a kandírozott rózsa-, jázmin- vagy ibolyaszirom, a 23 karátos aranypelyhek, a liofilizált gurulós málna, meggy, eper, őszibarack, vagy akár a Haribo gumimaci.

2012. márciusban indult a magyar chocoMe első külföldi szállítmánya Dél-Franciaországba, majd ezt követően borszaküzletekben és ajándékboltokban Szlovákiában is beindult az értékesítés. A cég működésének nyolcadik hónapjában aláírták első franchise szerződésüket is, s így a hazai specialitások egy másik földrészen fekvő országban is hódító útra indulhattak.

chocome.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.