Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-28 idő 10:39

Cinemagraph reklám készült a Pizza Hutnak

Először is, a cinemagraph kifejezés egy olyan modern, az elmúlt években elterjedt képtartalom, ami félúton áll a hagyományos fénykép és a videó vagy animált gif között. Az első ilyen képek igencsak meglepték a nézőket, mivel senki sem várta, hogy egyszer csak pislogni kezd a fotóalany.
 
 
Az ilyen képeknek érdekessége, hogy sokkal jobban megmarad a nézőben, mint egy hagyományos fotó, vagy egy sima videó. A Pizza Hut a hagyományos részben animált fotót kiegészítette egy további, szintén divatos megoldással, a timelapse videóval. (a timelapse sok egymás után készült fénykép folyamatos lejátszásával készülő gyorsított felvétel hatású videó).
A reklámban New Yorkban a Time Square-en egy fiatal pár mozdulatlanul fotózkodik, a hátterükben viszont a New Yorki nyüzsgő élet kavalkádját láthatjuk.
 
 
forrás: adweek.com


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?