Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-25 idő 09:20

COOP mindenhol, mindenkinek

A COOP az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező, 100 százalékban magyar tulajdonban lévő élelmiszerlánca, amely hazánk szinte minden településén jelen van, és mintegy 3000 üzlettel áll a lakosság rendelkezésére.  
 
A franchise-rendszerként működő üzletlánc a szövetkezeti alapokból építkező COOP Gazdasági Csoport része, amely széles tevékenységi körrel rendelkezik: tagjainak köre 700 kereskedelmi kis- és középvállalkozás, melybe beletartozik az élelmiszer kis- és nagykereskedelem, ruházati kis- és nagykereskedelem, iparcikk kis- és nagykereskedelem, ipari, illetve egyéb tevékenység. A Csoport mintegy 32 000 munkavállalót foglalkoztat, ezzel a létszámmal az egyik legnagyobb kistelepülési foglalkoztató.
 
A lánc „COOP Klub” néven működteti saját törzsvásárlói programját, melynek keretében különleges kedvezmények várják minden hónapban a klubtagokat. A programhoz csatlakozott vásárlók létszáma az üzletlánc reményei szerint hamarosan az egymillió főt is elérheti.
 
A saját márkás termékek terén jelenleg 4 különböző minőségi kategóriában – a „Minden nap”, a „COOP Jót jó áron”, a „COOP Prémium” és a „COOP Jó nekem” termékcsalád –, összesen több mint 750-féle termék található meg az üzletlánc boltjaiban.
Sokrétű társadalmi szerepvállalás
A COOP üzletlánc mindig is komplexen gondolkodott a saját felelősségéről az üzleti életben. Egyszeri, látványos aktivitások helyett az évek óta tartó átgondolt és tudatos építkezés a stratégiája.
 
A COOP egyik meghatározó ismérve a magyar termékek iránti elkötelezettsége. A Magyarországon előállított termékek és a hazai termelés népszerűsítésére minden év szeptemberében megszervezi a most már tradicionálisnak tekinthető Coop Rallyt. Az üzletlánc 1996 óta támogatja a Magyar Olimpiai Csapatot, 2013-tól gyémántfokozatú támogatóként. A hálózat társadalmi felelősségvállalási programjának meghatározó eleme még a Coop Segély Alapítvány, ami 2010 óta segíti az önhibájukon kívül bajba jutott embereket és a különleges ellátást igénylő gyermekeket. Az elmúlt években az alapítvány közel 100 millió forint értékben, utalványokkal és élelmiszer-adománnyal támogatta a rászorulókat.

Forrás: trademagazin


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.