Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-08 idő 09:43

Coop üzlet nyitott egy Agip töltőállomáson

Úgy fest, újabb kereskedelmi lánc unta meg a vasárnapi boltzárat: egy Agip kúton bukkant fel a Coop hálózat. Így aztán megint kapott egy szeget a vasárnapi boltzár koporsója írja a Hvg online.

  

Ismét összebútorozni látszik egy kiskereskedelmi üzletlánc és egy benzinkút hálózat. Ezúttal a Coop és az Agip együttműködését fedezte fel a Mindenár.hu. A Coop hálózat a martonvásári Agip-kúton nyitott üzletet, amely vasárnap is nyitva van.
 
Az OMV-kutakon sorra nyíltak a Sparok az elmúlt években, hónapokban, a Mol az idén elindított Fresh Corner-üzleteiben árusít mindennapos termékeket, a Shellnek pedig két olyan kútja van, amelyen Tesco Expressz üzemel. A szintén jelentős kúthálózattal rendelkező Agip azonban eddig nem lépett, eddig. Úgy néz ki, most változott a helyzet.
 
Úgy fest ugyanis, hogy az Agip is lépett. Legalábbis a martonvásári Agip-kúton egy Coop-bolt üzemel. Lehet kapni tésztát, lisztet, cukrot, és az üzlet nyitva tart vasárnap is. 
 
forrás: mindenar.hu, Hvg online

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?

Meglepő újdonsággal készül a KFC
dátum 2018-06-12 idő 10:00

Hamarosan itt a csirke nélküli sült csirke - a KFCnél olyan új koncepción dolgoznak, amely az egészséges táplálkozást segíti.

Frozen joghurt hálózat keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-11 idő 13:52

Egészséges fagylalt - különleges franchise lehetőség. A Jono Yogo frozen joghurtot értékesítő hálózat új befektetőt keres.