Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-15 idő 09:30

Csak a húszéveseké a világ?

„Szeptember 27-28-án az idősek iránti tisztelet jeléül minden növény árából 30% kedvezményt adunk nyugdíjas korú vásárlóinknak.” – írja az Oázis kertészet. A kedvezményen felül a 80 évnél idősebb látogatóink pedig egy külön virágzó ajándékot is kapnak.
 
„Ezt a hétvégét az idősebbek előtti tisztelgésnek szánjuk. Hogy ők is élvezhessék az ősz gyönyörű virágait minden növény árából 30% kedvezményt adunk.” – írja az Oázis kertészet. „Ezen felül minden 80 évnél idősebb látogatónknak egy gyönyörű virágzó szobanövénnyel szeretnénk kedveskedni, melyet ajándékba adunk.”
 
 

Nyugdíjasok hétvégéje akció szabályzata 2014. 

 
Az akció rövid leírása: a 62 évnél idősebb, vagy nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vásárlók élő dísznövény vásárlás esetén 30% kedvezményben részesülnek. Minden 80 év feletti vásárlónk ajándék virágzó szobanövényt kap. 
 
Az akció időtartama: 2014. szeptember 27-28-án a kertészetek egyéni nyitva tartása szerint.
 
Az akció menete: a vásárló kiválasztja a megvásárolandó termékeket, és a pénztárnál jelzi vásárlási szándékát és felmutatja a kedvezményre jogosító személyi vagy nyugdíjas igazolványát. A pénztáros munkatárs ez alapján határozza meg a kedvezményt, ennek megfelelően számláz. 
 
Az akciós termékek: minden élő növény kivéve a gyepszőnyeget, magokat, hagymákat és a leértékelt termékeket. Az akció csak a meglévő árukészletre vonatkozik. A más akcióban is résztvevő növényeknek az eredeti árából adjuk a kedvezményt, az akciók tehát nem halmozhatók. 
 
Forrás: oazis.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?