Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-31 idő 09:36

Csatlakozik a Coop a tej terméktanácshoz

A Coop a lépéstől a termelőkkel és feldolgozókkal való együttműködés további erősödését várja - adta hírül a társaság szerdai tájékoztatóásában.
 
Közleményük szerint a Coop - tagságával összhangban - folytatja, illetve tovább erősíti a korábbiakban is működő gyakorlatát, és amikor csak lehet, Magyarországon előállított termékeket kínál a vásárlóknak. A csatlakozástól a teljes egészében magyar tulajdoni háttérrel rendelkező kereskedelmi hálózat azt várja, hogy a hazai tejtermékek a korábbiaknál is nagyobb arányban jutnak el a fogyasztókhoz.
 
Ehhez azonban szükséges, hogy a tejfeldolgozók versenyképes árú termékeket megfelelő mennyiségben nyújtsanak esetleges hiányok esetén is - hangsúlyozta közleményében a társaság. Az üzletlánc kiemelte, hogy több évtizedes működése során a Coop mindig is a hazai termelők és feldolgozók biztos, korrekt partnere volt, és a jövőben is a hazai áruk egyik legfontosabb értékesítője kíván maradni.
 
Hozzátették ugyanakkor azt is, hogy a Coop alapfeladata vásárlóinak kiszolgálása megfelelő mennyiségű, minőségű és versenyképes árú termékekkel. A termelés, a feldolgozás és a kereskedelem hosszú távú összhangjához a kereskedelemnek értenie kell a termelés ciklikusságát, a termelőknek és a feldolgozóknak pedig el kell fogadniuk a kereskedelem sajátosságait, és alkalmazkodniuk kell a vásárlói igényekhez - fogalmaz a társaság. A Coop egyúttal rámutatott: üzleteiben a hazai tej és tejtermék aránya eddig is meghaladta a nyolcvan százalékot, az importra pedig csak kiegészítő beszerzési forrásként támaszkodtak a kereskedelmi hálózat tagjai.
 
 

A COOP hálózata

 
A COOP hálózat az ország közel 3000 településén jelen van, üzleteiben naponta mintegy 1,5 millió vásárlót szolgál ki. A 2012. év a COOP bővülésének éve volt, mivel a csatlakozások és boltfelvásárlások eredményeként a Gazdasági Csoport bolthálózata 200 üzlettel és 2500 új munkatárssal bővült. A hálózat mintegy 32 000 munkavállalót alkalmaz, amely létszámmal az ország egyik legnagyobb kistelepülési foglalkoztatója.
 
Forrás: coop.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.