Hírek, aktualitások

dátum 2015-04-28 idő 11:19

Csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez a BITE bakery café

2013 februárjában nyitotta meg kapuit a BITE bakery café a Nyugati téren. A bakery café gyorséttermi kategória egy olyan szegmens, ahol egy valódi pékség, frissen egészen az alapanyagoktól készülő termékei fonódnak össze egy minőségi kávézó élményével. A BITE bakery café a friss péktermékek és a frissen főtt kávé illatával várja a betérő vásárlókat.

A BITE bakery café tésztái nem tartalmaznak adalékanyagot, csupán az összetevők gondos felhasználásának és a kifejlesztett technológiának köszönhetik lágyságukat, szép és ropogós külsejüket. A tésztáikat és töltelékeiket a helyszínen készítik kézi munkával, a vendégek szeme előtt.
A BITE bakery café által készített pék és cukrász termékek egyszerre idézik a Magyar konyha hagyományos pék hagyományait a nemzetközi sütödék ínyencségeivel. A koncepciót elsősorban a gondosan válogatott, adalékmentes alapanyagok, az egyedi, folyamatosan újuló kínálat, a kedves kiszolgálás, valamint a modern, látványos megjelenés teszi különlegessé. Termékeinket vendégeink szeme láttára, egy üvegfal mögött, kézzel készítjük.
A BITE bakery café ötletgazdái azt vallják, hogy egy vállalkozás akkor lehet sikeres, ha az innovatív (gerincet adó) termékkínálat mellett a vendégek ízlésvilágát követve folyamatosan megújul, újabb és újabb célokat fogalmaz meg a jövőre nézve.
Az alapítók már a koncepció kidolgozásakor a franchise formát választották a jövőbeli terjeszkedés módjaként. A BITE márka viszonylag hamar, egy egyéves, sikeres bevezető időszak után, 2014 második félévében elindította franchise programját. 
Olyan franchise átvevőket keresnek Magyarországon és külföldön egyaránt, akik készek részt vállalni egy friss, magyar gyorséttermi márka térnyeréséből.
A program elindítása óta eltelt pár hónapban sok magyar, sőt Nyugat-európai és Közel-keleti megkeresést kaptak, melyek közül több ígéretes tárgyalás is folyik. A vállalat rövidtávú, 2015-re kitűzött célja, legalább öt franchise étterm nyitása a régióban.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.