Hírek, aktualitások

dátum 2015-04-28 idő 11:19

Csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez a BITE bakery café

2013 februárjában nyitotta meg kapuit a BITE bakery café a Nyugati téren. A bakery café gyorséttermi kategória egy olyan szegmens, ahol egy valódi pékség, frissen egészen az alapanyagoktól készülő termékei fonódnak össze egy minőségi kávézó élményével. A BITE bakery café a friss péktermékek és a frissen főtt kávé illatával várja a betérő vásárlókat.

A BITE bakery café tésztái nem tartalmaznak adalékanyagot, csupán az összetevők gondos felhasználásának és a kifejlesztett technológiának köszönhetik lágyságukat, szép és ropogós külsejüket. A tésztáikat és töltelékeiket a helyszínen készítik kézi munkával, a vendégek szeme előtt.
A BITE bakery café által készített pék és cukrász termékek egyszerre idézik a Magyar konyha hagyományos pék hagyományait a nemzetközi sütödék ínyencségeivel. A koncepciót elsősorban a gondosan válogatott, adalékmentes alapanyagok, az egyedi, folyamatosan újuló kínálat, a kedves kiszolgálás, valamint a modern, látványos megjelenés teszi különlegessé. Termékeinket vendégeink szeme láttára, egy üvegfal mögött, kézzel készítjük.
A BITE bakery café ötletgazdái azt vallják, hogy egy vállalkozás akkor lehet sikeres, ha az innovatív (gerincet adó) termékkínálat mellett a vendégek ízlésvilágát követve folyamatosan megújul, újabb és újabb célokat fogalmaz meg a jövőre nézve.
Az alapítók már a koncepció kidolgozásakor a franchise formát választották a jövőbeli terjeszkedés módjaként. A BITE márka viszonylag hamar, egy egyéves, sikeres bevezető időszak után, 2014 második félévében elindította franchise programját. 
Olyan franchise átvevőket keresnek Magyarországon és külföldön egyaránt, akik készek részt vállalni egy friss, magyar gyorséttermi márka térnyeréséből.
A program elindítása óta eltelt pár hónapban sok magyar, sőt Nyugat-európai és Közel-keleti megkeresést kaptak, melyek közül több ígéretes tárgyalás is folyik. A vállalat rövidtávú, 2015-re kitűzött célja, legalább öt franchise étterm nyitása a régióban.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.