Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-15 idő 11:51

Csatlakozzon a Wienerwald franchise hálózatához

A Wienerwald Magyarország Kft. egy 1955 óta működő franchise hálózat legfrissebb és legújabb partnere. A cég 2012-ben nyitotta meg első egységét, Budapesten. – mondta el Rózsa József, a 3R-SHOP Kft. cégvezetője, a Wienerwald hazai mester franchise jogának birtokosa, a Magyar Franchise Szövetség által, vele készített interjú során.
 
Ez egy tradicionálisan grillcsirkéket forgalmazó és árusító, német hálózat, amely az eredeti Wienerwald recept alapján készíti el termékeit. Lényeges különbség a többi, hasonló tevékenységet folytató étteremhálózattól, hogy a Wienerwald csirkéket olaj elhagyásával sütik, grillezik a vendégek számára.
 
 
Jelenleg közel száz Wienerwald üzlet működik szerte a világban. Egyiptomtól kezdve, Dubajon át, több más ázsiai területen is megjelent a márka. A Wienerwald Magyarország további üzletek nyitását tervezi 2013-ban, főleg vidéki városokra koncentrálva, és franchise partnerek bevonásával.
A hazai franchise jogok tulajdonosa olyan átvevőket keres, akik nyitottak arra, hogy egy fiatal, és dinamikusan fejlődő, német alapokon nyugvó koncepció továbbfejlesztéséhez a nevüket és a munkájukat adják.
 

A Wienerwald nemzetközi franchise hálózat

 
A müncheni központú hálózat neve1955-ös alapítása óta egyet jelent a válogatott alapanyagok frissességével és minőségével. Jelenleg a hálózat mintegy 150 egységet számlál, amelyek főként "hazai nyelvterületen" Ausztriában és Németországban találhatóak. Az utóbbi években gyorsították fel nemzetközi terjeszkedésüket. A Wienerwald hazánk mellett nemrégiben kezdett hozzá hálózatának kiépítéséhez Egyiptomban, Oroszországban, Lengyelországban, valamint Romániában.
 
 
A hálózat hazai mester partnere idén még 1-2 üzlet nyitását tervezi hazánkban. További nyitásokhoz franchise partnerek jelentkezését várja. Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, keresse meg a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.