Hírek, aktualitások

dátum 2017-04-26 idő 09:34

Csatlakozzon Európa egyik legnagyobb franchise hálózatához

Európa egyik legnagyobb, üdvözlőkártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó hálózata franchise partnereit keresi hazánkban.
 
A franchise hálózathoz csatlakozó partnerek meghatározott terület kizárólagos forgalmazójaként szupermarketekben, könyvesboltokban, vagy egyéb más üzletekben alakítanak ki CardGroup üdvözlőkártyákat és ajándéktárgyakat kínáló sarkokat. A Card Group hálózat az elmúlt évtizedekben a világ egyik legnagyobb üdvözlőkártya forgalmazójává lépett elő, termékei világszerte nagy népszerűségnek örvendenek.

A hálózathoz csatlakozó partnerek akár az otthonukból is menedzselhetik vállalkozásukat, mindössze egy gépjárműre, telefonra, számítógépre és egy kis raktárhelyiségre van szüksége. Munkájához minden szükséges támogatás és tréning biztosítva van, illetve a hálózat központja elősegíti a nagy áruházláncokhoz való bejutását is.

Az 1997-ben alapított Card Group Svédország legnagyobb, legismertebb franchise hálózata. Termékeik egyedülállóak és kategóriájukban piacvezetők világszerte. A Card Group a világ 45 országában sikeresen működik, hazánkban Szőke-Tóth József, master franchise partner közreműködésével folytatja terjeszkedését. 
 
Az attraktív állványokon kihelyezett termékek önmagukat értékesítik. A franchise partnerek feladata, hogy rendszeresen látogassák az üzleteket és gondoskodjanak az egyes állványok, polcok feltöltéséről.
Minden üzlet csak az eladott termékekért fizet, ami azt jelenti, hogy nincs kockázata.
 
A csatlakozó franchise partnerek nagyon alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket. Az üzletekbe az árukihelyezést a Card Group központ finanszírozza. 
 
További információkért az alábbi elérhetőségeken forduljon a Card Group Greetings, Magyarországi mester franchise partneréhez:  

Szőke-Tóth József,

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.