Hírek, aktualitások

dátum 2014-08-26 idő 09:16

Cseh Tamás Nap az Újbudai Borhálóban jövő hét szombaton

A Cseh Tamás emlékét megidéző minifesztiválban vesz részt a Borháló Újbuda, ahol 16.00 órától gitárkísérettel egybekötött borkóstoló kerül megrendezésre, valamint a Műegyetem előtti Nagyszínpadnál is folyamatosan megtalálhatóak lesznek a Borháló borai.
 
A fesztivál a városrész közös ünnepe, amit a kultúra helyi hagyományaira támaszkodva, civil összefogással hagyományteremtő, identitásépítő kerületi eseménnyé formálnak. A sokszínű kulturális fesztivál középpontjában a környéken élt Cseh Tamás dalszerző, előadó emléke áll. E témára ráhangolódva, a hely kulturális, illetve civil intézményei megmutatják magukat, mint egy gazdag kulturális értéket hordozó, eleven városrész aktív formálói.
 
 
A közvetített kulturális érték Cseh Tamás művészetének és szellemiségének felvállalása és továbbörökítése a fiatalabb nemzedékek felé. A fesztivál számos új helyszínt kapcsol be a kultúra helyi vérkeringésébe. Közönségnevelő szándéka abban van, hogy közös ünnepben hozza össze a különböző generációkat és művészeti ágakat, az élményt a városrészhez kapcsolja, ezáltal új kulturális színfoltot jelenít meg a város térképén.
A program a megújulása időszakát élő Bartók Béla Boulevard régi-új szellemiségét kívánja a széles és összetett különféle kultúrák „fogyasztórétegek”, városfogyasztók számára játékos és interakciókat, részvételt is lehetővé tevő formában bemutatni.
 
A Fesztivál tervezett programja a Borhálóban: Borháló (Fadrusz utca 5.)
Cseh Tamás archívum kiállítás élő gitár játék, borkóstolás
 

Borháló franchise

 

A Borháló borkereskedésekben fontos szereppel bír a borok kóstoltatása. Ez a legjobb módja annak, hogy a vásárlók valóban a számukra megfelelő íz világú borokat választhassák ki. 

A Borháló 2012 novemberében látott hozzá franchise hálózatának kiépítéséhez, ekkor nyitotta meg az első átvevő partner borkereskedését Óbudán. Ezt követően, 2013 első felében Budapest környékén nyíltak Borháló borkereskedések (Vácott, Budakeszin, Solymáron, Budaörsön, Érden).A hálózat dinamikus terjeszkedésének ékes bizonyítéka, hogy az eleinte főképp Budapest és környékére koncentrálódó Borháló borkereskedésekkel immár vidéken is egyre több városban találkozhatunk (Miskolc, Debrecen, Pécs, Kecskemét, Győr, stb.).

A Borháló a Magyar Franchise Szövetség tagja. 2014 januárjában a hálózat a 2013. Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata elismerésben részesült.

Forrás: borhalo.com
Virtuális kiállító: Borháló Kft.
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.