Hírek, aktualitások

dátum 2014-08-26 idő 09:16

Cseh Tamás Nap az Újbudai Borhálóban jövő hét szombaton

A Cseh Tamás emlékét megidéző minifesztiválban vesz részt a Borháló Újbuda, ahol 16.00 órától gitárkísérettel egybekötött borkóstoló kerül megrendezésre, valamint a Műegyetem előtti Nagyszínpadnál is folyamatosan megtalálhatóak lesznek a Borháló borai.
 
A fesztivál a városrész közös ünnepe, amit a kultúra helyi hagyományaira támaszkodva, civil összefogással hagyományteremtő, identitásépítő kerületi eseménnyé formálnak. A sokszínű kulturális fesztivál középpontjában a környéken élt Cseh Tamás dalszerző, előadó emléke áll. E témára ráhangolódva, a hely kulturális, illetve civil intézményei megmutatják magukat, mint egy gazdag kulturális értéket hordozó, eleven városrész aktív formálói.
 
 
A közvetített kulturális érték Cseh Tamás művészetének és szellemiségének felvállalása és továbbörökítése a fiatalabb nemzedékek felé. A fesztivál számos új helyszínt kapcsol be a kultúra helyi vérkeringésébe. Közönségnevelő szándéka abban van, hogy közös ünnepben hozza össze a különböző generációkat és művészeti ágakat, az élményt a városrészhez kapcsolja, ezáltal új kulturális színfoltot jelenít meg a város térképén.
A program a megújulása időszakát élő Bartók Béla Boulevard régi-új szellemiségét kívánja a széles és összetett különféle kultúrák „fogyasztórétegek”, városfogyasztók számára játékos és interakciókat, részvételt is lehetővé tevő formában bemutatni.
 
A Fesztivál tervezett programja a Borhálóban: Borháló (Fadrusz utca 5.)
Cseh Tamás archívum kiállítás élő gitár játék, borkóstolás
 

Borháló franchise

 

A Borháló borkereskedésekben fontos szereppel bír a borok kóstoltatása. Ez a legjobb módja annak, hogy a vásárlók valóban a számukra megfelelő íz világú borokat választhassák ki. 

A Borháló 2012 novemberében látott hozzá franchise hálózatának kiépítéséhez, ekkor nyitotta meg az első átvevő partner borkereskedését Óbudán. Ezt követően, 2013 első felében Budapest környékén nyíltak Borháló borkereskedések (Vácott, Budakeszin, Solymáron, Budaörsön, Érden).A hálózat dinamikus terjeszkedésének ékes bizonyítéka, hogy az eleinte főképp Budapest és környékére koncentrálódó Borháló borkereskedésekkel immár vidéken is egyre több városban találkozhatunk (Miskolc, Debrecen, Pécs, Kecskemét, Győr, stb.).

A Borháló a Magyar Franchise Szövetség tagja. 2014 januárjában a hálózat a 2013. Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata elismerésben részesült.

Forrás: borhalo.com
Virtuális kiállító: Borháló Kft.
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.