Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-06 idő 09:05

Cserpes Tejivó nyílik a MOM Sportban

Cserpes Tejivó fog nyílni néhány hónapon belül a MOM Sportcsarnok korábban 4bro néven üzemeltetett részében. - írja Váczi János, a Hegyvidéki Önkormányzat, azaz a XII. kerület alpolgármestere.
 
November 29-én kötötte meg a szerződést az önkormányzat a Cserpes Sajtműhely tulajdonosával, Cserpes Istvánnal, aki tavaly az Ernst and Young Az év üzletembere díj „Merész újítója” lett, és elnyerte „az Év Üzletembere Kisalföld Presztízs” díjat is. De, hogy teljes legyen a siker, az idén ötödik alkalommal meghirdetett Design Management Díjat is a Cserpes Sajtműhely Kft. nyerte.
 
 

A Cserpes Tejivó

 
A Cserpes Sajtműhely eddig is elhivatottan képviselte az egészséges életmódot és ezen belül a tartósítószer és mesterséges anyagok nélküli ízeket.
„A Cserpes Tejivók útnak indításával sem változott a célunk, a kínálatunkban szereplő sok tejtermékkel, Cserpes Trudiva és Cserpes Fagylalttal továbbra is ezen az úton járunk.” - olvasható Cserpes István tulajdonos bemutatkozó levelében, mely a cserpestejivo.hu oldalon található.
 
Forrás: vaczijanos.blog.hu; cserpestejivo.hu
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.