Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-11 idő 09:05

Csokis csirke az Umami Burger-től

Csokoládét és csirkehúst kombinálnának minden lehetséges módon az öt év alatt hatalmas franchise-zá növő Umami Burger tulajdonosai. Az Umami burger 2009-es indítása óta hatalmas sikert aratott. Akkorát, hogy a parmezános-szárított paradicsomos-sitake gombás burgert forgalmazó los angelesi étterem országos lánccá tudott fejlődni az elmúlt öt év alatt. (origo összeállítás)
 
Az étterem tulajdonosai a sikeren felbuzdulva újabb éttermet nyitnak, ezúttal viszont nem az ötödik ízt, hanem a csirkét állítják a középpontba. És a csokoládét.
A csokoládés csirkét. Ugyanis „két dolog van, amit mindenki, szeret a világon, a csoki és a csirke. Ha pedig ezt a kettőt kombináljuk...” - mondja Keith Previte, az ötletgazda, aki megkereste a csokis csirke ötletével az Umami Burgert futtató Adam Fleischmant.
 
 
A Los Angelesben nyíló ChocoChickenben a csirke és csoki többféle párosítását próbálhatják majd ki a vendégek, lesz például olyan tányér, ahol a köretként adott krumplipürébe fehér csokit tesznek, a ketchupba pedig étcsokit. Az étteremnek nem minden fogása lesz csokoládés: a séf ígéretet tett arra, hogy legalább egy tétel lesz az étlapon, amiben nem lesz csoki. Ez a bacon-ös muffin.
 
Forrás: origo.hu; umami.com


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.