Hírek, aktualitások

dátum 2010-10-11 idő 10:36

Csütörtökön nyílik meg a BioHair legújabb szalonja

Hazánk egyik legfiatalabb franchise-hálózata az elmúlt hónapokban dinamikus terjeszkedésbe kezdett. Szeptemberben a Moszkva tér közelében, majd ezt követően a II. és III. kerület határán nyitott szalonokat a hálózat.
Legközelebb október 14-én, azaz e hét csütörtökön nyílik meg legújabb egysége Budapesten, a Szépvölgyi úton.

A franchise-vállalkozás motorja Perger Gabriella vállalkozó és Binder Géza mesterfodrász. A menedzsment semmit sem bízott a véletlenre, a fodrász szakmában eltöltött hosszú idő és megszerzett tapasztalat mellett franchise-tanácsadó cég - a Dakexpo Kft. - segítségét is igénybe veszik, hogy még körültekintőbben tudják a hálózatot építeni, erősíteni.
A fodrászatok franchise-hálózatban való működtetése Nyugat-Európában már megszokott jelenség. Szinte már nincs is olyan szalon, amely nem egy nagy hálózat tagja. A franchise-rendszer számos előnyt nyújt a belépők számára: egy megbízható háttérrel rendelkező márkát, folyamatos üzletviteli tanácsadást, közös marketing költségvetést, területi kizárólagosságot - a teljesség igénye nélkül.

A BioHair hajvágószalonban, csak természetes anyagokkal dolgoznak. A készítmények természetes, tiszta növényi és aromaterápiás összetevőket tartalmaznak. A siker egyik kulcsa a jól képzett szakember gárda, minden BioHair hajvágószalonban dolgozó fodrásznak, a Binder Art akadémián vizsgát kell tennie. A Biohair üzletpolitikája, hogy bejelentkezés nélkül, hosszú nyitva tartással, azonnal fogadja vendégeit.

Forrás: BioHair; ViFe


Virtuális kiállítóként az alábbi linken találja:vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.