Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-10 idő 09:05

December 4-én adták át az idei Superbrands díjakat

A Superbrands Magyarország december 4-én ünnepélyes keretek között nyújtotta át a Superbrands díjakat a legjobb fogyasztói valamint a Business Superbrands díjakat a legkiválóbb üzleti márkáknak. A márkák/hálózatok között számos franchise hálózat is megtalálható.
 
A marketing- és kommunikációs szakma legrangosabb eseményének számító Superbrands Díjátadó Gálán december 4-én este a hagyományokhoz híven ünnepélyes keretek között kilencedik alkalommal osztották ki a legkiválóbb márkáknak járó Superbrands és hatodik alkalommal a Business Superbrands díjakat. A példaértékű márkaépítést elismerő címek odaítélésről minden évben egy-egy szakmai notabilitásokból álló bizottság dönt. Az exkluzív programokkal színesített díjátadást idén az év egyik leginnovatívabb helyszínén a Budapest Music Centerben adták át.
 
 
A díjazottak sorában találtunk több olyan márkát is, amely franchise vállalkozásként működik, többen pedig a Magyar Franchise Szövetség tagjai is: BÁV, Burger King, Cafe Frei, COOP, Fressnapf, MOL, Praktiker és a Szamos Marcipán.
 
"A díjazottak és a programban részvevők növekvő száma azt mutatja, hogy sokan odafigyelnek a márkaértékre már Magyarországon is. Ez nagyon fontos, hiszen nagyot nőtt a nem anyagi eszközök szerepe világunkban. A Superbrands díjak odaítélésénél a tapasztalt és elismert bizottság meghatározott szabályok szerint szavaz, valamint a kiválasztásban segít egy a GfK által végzett fogyasztói kutatás is. A szakmai bizottság reputációja és a fogyasztók választása erősítik meg a díjat és ezzel azt is, hogy a fogyasztók és más vállalatok jobban tudjanak tájékozódni a márkák világában." - dr. László Géza, a Superbrands Magyarország igazgatója gondolatai a márkaépítés fontosságáról, és a díjazásról.
 
Forrás: superbrands.hu
-ViFe-


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.