Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-10 idő 09:05

December 4-én adták át az idei Superbrands díjakat

A Superbrands Magyarország december 4-én ünnepélyes keretek között nyújtotta át a Superbrands díjakat a legjobb fogyasztói valamint a Business Superbrands díjakat a legkiválóbb üzleti márkáknak. A márkák/hálózatok között számos franchise hálózat is megtalálható.
 
A marketing- és kommunikációs szakma legrangosabb eseményének számító Superbrands Díjátadó Gálán december 4-én este a hagyományokhoz híven ünnepélyes keretek között kilencedik alkalommal osztották ki a legkiválóbb márkáknak járó Superbrands és hatodik alkalommal a Business Superbrands díjakat. A példaértékű márkaépítést elismerő címek odaítélésről minden évben egy-egy szakmai notabilitásokból álló bizottság dönt. Az exkluzív programokkal színesített díjátadást idén az év egyik leginnovatívabb helyszínén a Budapest Music Centerben adták át.
 
 
A díjazottak sorában találtunk több olyan márkát is, amely franchise vállalkozásként működik, többen pedig a Magyar Franchise Szövetség tagjai is: BÁV, Burger King, Cafe Frei, COOP, Fressnapf, MOL, Praktiker és a Szamos Marcipán.
 
"A díjazottak és a programban részvevők növekvő száma azt mutatja, hogy sokan odafigyelnek a márkaértékre már Magyarországon is. Ez nagyon fontos, hiszen nagyot nőtt a nem anyagi eszközök szerepe világunkban. A Superbrands díjak odaítélésénél a tapasztalt és elismert bizottság meghatározott szabályok szerint szavaz, valamint a kiválasztásban segít egy a GfK által végzett fogyasztói kutatás is. A szakmai bizottság reputációja és a fogyasztók választása erősítik meg a díjat és ezzel azt is, hogy a fogyasztók és más vállalatok jobban tudjanak tájékozódni a márkák világában." - dr. László Géza, a Superbrands Magyarország igazgatója gondolatai a márkaépítés fontosságáról, és a díjazásról.
 
Forrás: superbrands.hu
-ViFe-


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.