Hírek, aktualitások

dátum 2015-01-23 idő 13:20

Délkelet-Ázsiában terjeszkedik a Hooters

Buffalo csirkeszárnyairól, valamint a telt keblű pincérlányairól ismert Hooters éttermlánc nemrégiben jelentette be, hogy az elkövetkező hat évben legalább 30 franchise étterem nyitását tervezi Délkelet-Ázsiában. 

A térség első Hooters egysége Thaiföld délnyugati részén, Phuket szigetén nyitott meg, amelyet további éttermek követnek majd Malajzia, Kambodzsa, Indonézia, Laosz, Mianmar, a Fülöp-szigetek, Szingapúr, Vietnám, valamint Makaó területén.
Kínában és Japánban franchise partnerek bevonásával több évvel ezelőtt megkezdődött az étterem hálózat kiépítése. A hálózat európai terjeszkedésének ütemét jól mutatja, hogy a hazánkban bő két évvel ezelőtt megnyitott Budapesti egysége, azóta is az egyik legújabb éttermük a kontinensen. 
 
A Destination Resorts - a hálózat helyi franchise átvevője - a phuketi Hooters egység sikerén felbuzdulva hatalmas lehetőséget lát a koncepció ázsiai térhódításában.

Az éttermek megnyitása során ternészetesen nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy ételkínálatukat a helyi ízlésre szabják.
Nyilvánvalóan a kiszolgáló lányok narancssárga rövidnagrágja, és a feszülő topja legalább akkora hatást gyakorolnak a betérő vendégekre, mint az étlapon szereplő ételek.

Erre utal az a statisztikai adat is, hogy a Hooters vendégek túlnyomó része férfi, átlagéletkoruk 45 év körül mozog.

Jelenleg egyébként az Egyesült Államok 42 tagállamában, valamint 26 országban több mint 400 Hooters étterem üzemel.

Az első étterem a floridai Clearwater-ben nyílt meg 1983-ban. Alacsony elvárásokkal indítottak, de nem sokkal később már milliók élvezhették az ételt, és a Hooters lányok nyújtotta vendégszeretetet.

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.