Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-13 idő 09:28

Dinamikus terjeszkedésben a Husse Magyarország

A Husse 1987 óta ingyen házhozszállítással kínál Európában minőségi kutya- és macskaeledeleket. Több mint 300 franchise és 36 master partnerrel világelső a szuperprémium kisállateledel házhozszállításában.
 
A koncepció a költségek és az adminisztráció minimalizálásán, valamint az egyéni felelősségvállaláson alapszik. Magyarországot megyékre és budapesti kerületekre osztották fel, melyeket leendő partnereik öt évre kaphatnak meg a franchise díj megfizetésével.
Kreatív és elhivatott partnereket keresnek. Franchise partnereik tapasztalt szakemberek, jó interperszonális készségekkel. Feladatuk, hogy új sales lehetőségeket térképezzenek fel és meggyőzzék lehetséges ügyfeleiket a Husse termékek jótékony hatásáról.
 
 
Jelenleg négy megyében (Baranya, Győr-Moson-Sopron, Pest és Vas), valamint a főváros több kerületében (II., XI., XII., XIII. és XV.) rendelkezik franchise partnerekkel a Husse hazánkban - weboldaluk tanúsága szerint.
 
A Husse egy harmadik generációs állateledel gyártó, aki GMO-mentes, állatorvosok által ajánlott, színezékek és mesterséges adalékanyag-mentes termékeket gyárt. A Husse jelszavai: minőség, szolgáltatás és tudás. Szuperprémium kutya és macska termékek házhozszállítása extra díjak nélkül.
 
-ViFe-


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.