Hírek, aktualitások

dátum 2013-10-30 idő 09:49

Dinamikus terjeszkedésben a Vianni

Szinte egyszerre nyitott három üzletet; Bátaszéken, Bogyiszlón és Zombán október elején a Vianni Csoport, méghozzá a Vianni lánchoz tartozó Limit megnevezés alatt.

Az új Családtagok mindhárman ABC-ként működnek, kiválóan prosperálnak, de a Vianni választéka, akciói és stratégiája jelentős többlet bevételt jelent számukra. A Vianni Csoport "Limit lánc" típusú koncepciója minimális elvárások mellett jelentős presztízs-, és forgalom növekedést biztosít.

A megújult Limit koncepció kitörési és megújulási lehetőséget jelent mindazoknak, akik bármely más lánchoz tartoztak, de elégedetlenek a szűkös választékkal, nem elég számukra a havi 1-2 akció, vagy az ABC koncepciójuk vegyi részlege nem elég hatékony. A Vianni központja mindazok jelentkezését várja, akik akár kis településen kívánnak üzletet nyitni, vagy a már meglévő üzletük kínálatát szeretnék bővíteni "a Limit-ben nincs határ, mert a Limit "Határtalanul jó!".

A VIANNI Kft., mint a Vianni Üzletlánc üzemeltetője 1997-ben alapított, 100 százalékban magyar tulajdonú társaság. A cég hitvallása: akinek a neve bekerül a Vianni névtáblára, az egyúttal Vianni Családtaggá válik. A Vianni hálózata, amelynek eddigi munkáját és eredményeit 2010-ben a Magyar Franchise Szövetség különdíjával ismerte el. 

Forrás: vianni.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.