Hírek, aktualitások

dátum 2017-03-16 idő 12:23

Dobogós helyen végzett a Stilianos Babauszoda hálózat a VIII. Junior Expo megmérettetésén

A NextGen győzelem után újabb pozitív visszajelzést kapott a Stilianos Babauszoda hálózat. Március elején a franchise koncepció III. helyezést ért el a VIII. Junior Expo megmérettetésen.
 
"A jövő tudásból és tehetségből épül és ismét csak bebizonyosodott, hogy a Stilianos Babauszoda hálózat tevékenysége hosszútávon nagy értéket képvisel a gyermekek fejlődésében és ez a szolgáltatás hiánypótló a piacon. Hatalmas öröm, hogy az amerikai elismerés után, most egy magyar kezdeményezés is egyedinek és innovatívnak találta koncepciónkat. - nyilatkozta Varga Vivien, a Stilianos hálózat alapítója.
 
  
 
A Junior Expo az Agria Universitas Egyesület kezdeményezése. 2010 óta a 35 év alatti sikeres vállalkozók bemutatására teremt alkalmat két napon át az egri Agria Park területén, évente 50-100 vállalkozó részvételével. A rendezvény kiállítás, tanácsadás és kulturális program egyben, mely a jövő generációjának teremt lehetőséget az együttműködések kiépítésére. A kiállításon a 35 évesnél fiatalabb vállalkozók bizonyították rátermettségüket az üzleti életben, illetve beszámoltak eddigi sikereikről. A legkiemelkedőbb, kreatívabb vállalkozókat amerikai, brüsszeli és bécsi tanulmányúttal értékelte a zsűri.A Stilianos Babauszoda Franchise koncepciója a III. helyezést érte el.
 
 
Az expo során a Stilianos hálózat törekvéseire a Magyar Kereskedelem-fejlesztési és Promóciós KFT - külkereskedelmi hivatalának vezető képviselői is felfigyeltek, akik segítségével a külföldi terjeszkedés lehetősége került előtérbe.
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.