Hírek, aktualitások

dátum 2017-03-16 idő 12:23

Dobogós helyen végzett a Stilianos Babauszoda hálózat a VIII. Junior Expo megmérettetésén

A NextGen győzelem után újabb pozitív visszajelzést kapott a Stilianos Babauszoda hálózat. Március elején a franchise koncepció III. helyezést ért el a VIII. Junior Expo megmérettetésen.
 
"A jövő tudásból és tehetségből épül és ismét csak bebizonyosodott, hogy a Stilianos Babauszoda hálózat tevékenysége hosszútávon nagy értéket képvisel a gyermekek fejlődésében és ez a szolgáltatás hiánypótló a piacon. Hatalmas öröm, hogy az amerikai elismerés után, most egy magyar kezdeményezés is egyedinek és innovatívnak találta koncepciónkat. - nyilatkozta Varga Vivien, a Stilianos hálózat alapítója.
 
  
 
A Junior Expo az Agria Universitas Egyesület kezdeményezése. 2010 óta a 35 év alatti sikeres vállalkozók bemutatására teremt alkalmat két napon át az egri Agria Park területén, évente 50-100 vállalkozó részvételével. A rendezvény kiállítás, tanácsadás és kulturális program egyben, mely a jövő generációjának teremt lehetőséget az együttműködések kiépítésére. A kiállításon a 35 évesnél fiatalabb vállalkozók bizonyították rátermettségüket az üzleti életben, illetve beszámoltak eddigi sikereikről. A legkiemelkedőbb, kreatívabb vállalkozókat amerikai, brüsszeli és bécsi tanulmányúttal értékelte a zsűri.A Stilianos Babauszoda Franchise koncepciója a III. helyezést érte el.
 
 
Az expo során a Stilianos hálózat törekvéseire a Magyar Kereskedelem-fejlesztési és Promóciós KFT - külkereskedelmi hivatalának vezető képviselői is felfigyeltek, akik segítségével a külföldi terjeszkedés lehetősége került előtérbe.
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.