Hírek, aktualitások

dátum 2016-11-02 idő 12:41

Tíz éve a semmiből indult, ma Európa legnagyobb tánciskola hálózata

A 2007-ben indult Dolce Dance – egy fiatal magyar házaspár vállalkozása – Európa legnagyobb tánciskolája hálózatává nőtte ki magát. Baranyi Anett és Sipos Zsolt bekerültek az 50 legígéretesebb feltörekvő vállalkozó közé a 2016-os Next Generation megmérettetésben.

A Dolce Dance franchise-ban terjeszkedik tovább, külföldi – szerb és román – iskolái mellé Magyarországon is új stúdiókat nyit a most 30 iskolát üzemeltető hálózat, a házaspár tervei szerint az elkövetkezendő években 70 egységgel bővül a rendszer.

Baranyi Anett versenytáncos álmodta meg a nagy amerikai tánciskola hálózatok a Fred Astaire és a Murray mintájára Európában is működő koncepciót.

A fiatal vállalkozó – akinek az életében mindig is meghatározó szerepet töltött be a tánc és a zene – férjével együtt, most az álmainak él és a táncoktatás mellett másoknak is segít sikeres vállalkozás indításában. A táncoktatáson túl Anett és Zsolt, tanítványaikkal és ígéretes partnerekkel fognak új iskolákat nyitni.

„Nagyon fontos feladatunknak tartjuk, hogy megmutassuk, egy tánciskolára nemcsak, mint kikapcsolódási lehetőségre, hanem jövedelmező, alacsony befektetéssel elkezdhető vállalkozásra gondoljanak. Számos megkeresés érkezik hozzánk és megindult a franchise partnerek kiválasztásának folyamata, az elkövetkezendő hónapokban tíz új helyszínen nyitják meg kapuikat a franchise tánciskolák” – mondta Baranyi Anett.

A Dolce Dance most franchise partnereket keres elsősorban Budapest egyes kerületeiben, Sopron, Győr, Zalaegerszeg, Kaposvár, Nagykanizsa, Dunaújváros, Eger, Szombathely és Nyíregyháza városokban de máshonnan is várják a jelentkezőket.

További információk:

Név: Sipos Zsolt

E-mail: info@dolce-dance.com

http://dolce-dance.com/franchisevissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.