Hírek, aktualitások

dátum 2016-11-02 idő 12:41

Tíz éve a semmiből indult, ma Európa legnagyobb tánciskola hálózata

A 2007-ben indult Dolce Dance – egy fiatal magyar házaspár vállalkozása – Európa legnagyobb tánciskolája hálózatává nőtte ki magát. Baranyi Anett és Sipos Zsolt bekerültek az 50 legígéretesebb feltörekvő vállalkozó közé a 2016-os Next Generation megmérettetésben.

A Dolce Dance franchise-ban terjeszkedik tovább, külföldi – szerb és román – iskolái mellé Magyarországon is új stúdiókat nyit a most 30 iskolát üzemeltető hálózat, a házaspár tervei szerint az elkövetkezendő években 70 egységgel bővül a rendszer.

Baranyi Anett versenytáncos álmodta meg a nagy amerikai tánciskola hálózatok a Fred Astaire és a Murray mintájára Európában is működő koncepciót.

A fiatal vállalkozó – akinek az életében mindig is meghatározó szerepet töltött be a tánc és a zene – férjével együtt, most az álmainak él és a táncoktatás mellett másoknak is segít sikeres vállalkozás indításában. A táncoktatáson túl Anett és Zsolt, tanítványaikkal és ígéretes partnerekkel fognak új iskolákat nyitni.

„Nagyon fontos feladatunknak tartjuk, hogy megmutassuk, egy tánciskolára nemcsak, mint kikapcsolódási lehetőségre, hanem jövedelmező, alacsony befektetéssel elkezdhető vállalkozásra gondoljanak. Számos megkeresés érkezik hozzánk és megindult a franchise partnerek kiválasztásának folyamata, az elkövetkezendő hónapokban tíz új helyszínen nyitják meg kapuikat a franchise tánciskolák” – mondta Baranyi Anett.

A Dolce Dance most franchise partnereket keres elsősorban Budapest egyes kerületeiben, Sopron, Győr, Zalaegerszeg, Kaposvár, Nagykanizsa, Dunaújváros, Eger, Szombathely és Nyíregyháza városokban de máshonnan is várják a jelentkezőket.

További információk:

Név: Sipos Zsolt

E-mail: info@dolce-dance.com

http://dolce-dance.com/franchisevissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.