Hírek, aktualitások

dátum 2016-06-07 idő 07:40

Dr. Makkos megszünteti a cégét

Felszámolják a gazdasági tevékenységet 2010 őta nem folytató Dr. Makkos Ingatlan Centrum Ingatlanhasznosító és Oktató Zrt.-t. Ez a folyamat nem érinti az ingatlan irodák tevékenységét a tulajdonos tájékoztatása szerint. Az egyszemélyes zrt. fő profilja korábban OKJ-s tanfolyamok szervezése volt, de a jogszabályi változások hatására ezt a tevékenységi kört megszüntették. 

 

 

Két éve már volt egy hasonló eset: akkor a Dr. Makkos Ingatlan Centrum Franchise Kft. helyett kellett egy másik beugrót keresni. Az ötven irodából álló hálózatnak ma már minden egységét franchise- rendszerben üzemeltetik, míg a levédetett márkanevet jelenleg a Drmakkos.com Bt birtokolja. Ez a társaság -korábbi nevén Lapat Bt. mely hamarosan Kft-vé alakul. A cégvezető az ingatlandoktor.com domain nevet is átalakítja: drmakkos.com lesz helyette. Tervei szerint országhatáron túl is terjeszkedni kíván, ezért Szlovákiában és Lengyelországban is életre hívott egy-egy ingatlanos céget.

 

forrás: hvg.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?