Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-14 idő 09:52

Dr. Prof. Pizzaszakács - Pizza Hut Egyetem

A Manchester Metropolitan University-vel együttműködve indít egyetemi képzést a Pizza Hut. A tananyag sokrétű lesz, hiszen a kinevelt szakemberek érteni fognak a főzéshez és a könyveléshez is. A kötelez gyakorlat pedig természetesen valamelyik Pizza Hut egységben lesz megtartva. A hálózat célja az új képzéssel, hogy a cég igényeit minden szempontból kielégítő szakembereket neveljenek.
 
 
Az érdeklődés és a lelkesedés is nagy egyenlőre az új képzés iránt, twitteren az egyik felhasználó az alábbiakat osztotta meg:
"Bocs Loughborough Egyetem, de ez a pizzás oklevél hasznosabbnak tűnik, mint a képzőművészetis diplomám."
 
 
A Pizza Hut nem az első gyorsétterem lánc, aki gondol a jövő generációra és a következő évek étteremvezetőire. 2012 óta a KFC a De Mantford Egyetemmel együttműködve évente 20 étteremvezetőt képez.
 
forrás: origo.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.