Hírek, aktualitások

dátum 2016-07-28 idő 16:13

DUNA HOUSE - Augusztus 1-től indul az első lakóingatlan alap

A Duna House csoport tagjaként az Impact Alapkezelő Zrt. augusztus 1-én megkezdi a Lakóingatlan Befektetési Alap jegyeinek értékesítését.
 
 
Az MNB 2016. július 22-én engedélyezte az alapkezelőnek az első alapjának forgalomba hozatalát. Az Alap célja olyan, túlnyomó részt lakóingatlanokat tartalmazó ingatlan portfolió létrehozása, amellyel a befektetőknek lehetőségük van a hazai lakóingatlan piac hozamaiból való részesedésre. Az alapkezelő az alapba kerülő ingatlanok kiválasztásánál a hozamtermelő és értéknövelő potenciállal rendelkező, elsősorban lakóingatlanokat részesíti előnyben. Ingatlanbefektetéseit elsősorban Budapesten, másodsorban hazai nagyvárosokban, településeken kívánja megvalósítani, melyeket tőkenövekedés és/vagy bérbeadás céljából vásárol meg. Az Alap elsősorban lakóingatlan-portfolió kialakításával és annak kezelésével a lehető legmagasabb megtérülést kívánja biztosítani a befektetőinek.
 
Az alapkezelő olyan befektetők számára ajánlja a létrehozandó nyilvános, nyíltvégű ingatlan befektetési alap befektetési jegyeit, akik hisznek az ingatlan piac pozitív trendjében, de nem szeretnének, vagy nem tudnak közvetlen ingatlanbefektetést eszközölni.
 
 
Az Alap minimális induló saját tőkéje legalább 20.000 darab, egyenként 50.000 Ft névértékű, azaz legalább egymilliárd forint össznévértékű, „A” sorozatú befektetési jegy, melynek forgalmazója a Concorde Értékpapír Zrt. lesz.
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.