Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-05 idő 12:16

Duna House betekintés a Mikulás otthonába

A Duna House szakemberei megtalálták, hogy valójában hol lakik a Mikulás.

Természetesen Lappföldön (pontosabban Finnország, Rovaniemi), ezt mindenki tudja. Viszont idén végre sikerült kinyomozni milyen is maga az ingatlan.

Annyi mindennek kell megfelelnie, hiszen eleve mindig hideg van, vagyis jó legyen a szigetelése, kapjon mondjuk „A+” energetikai besorolást. Aztán ott vannak a manók és a rénszarvasok, akiknek szintén szállást kell biztosítani. A sok ajándék raktározásáról nem is beszélve, hétmilliárdan élnek a Földön, ebből ha csak egymilliárdnak visz ajándékot, már az is komoly logisztikai probléma.

Szerencsére azonban „bedrótozták” Mikulás otthonát, így élőben, a nap 24 órájában nézhetjük, mi folyik mikulásnál. A Mikulás weboldalán nemcsak az ücsörgő Joulupukki és az őt látogató családok láthatók, hanem remek képek az otthonáról és az életéből, amely hideg ugyan, de rendkívül mozgalmas.

Hogy mennyit ér egy ilyen ingatlan? A Duna House értékbecslői szerint: „Megfizethetetlen”.

A Duna House hazánk egyik legnagyobb ingatlan közvetítő hálózata, adatbázisában most is több mint 25 ezer eladó ingatlan található, és vásárlói oldalról is több mint 50 ezer regisztrált ingatlankeresővel büszkélkedhetnek. Jelenleg 116 irodával vannak jelen a piacon, amelyekben közel 1300 érékesítővel szolgálják ki ügyfeleiket. 

forrás: dh.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.