Hírek, aktualitások

dátum 2016-04-29 idő 09:45

Duna House: Új ingatlan alapkezelő indul

A Magyarország legismertebb ingatlanközvetítő hálózatát is működtető Duna House csoport kizárólagos tulajdonában álló Impact Asset Management Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2016. április 20. napján megszerezte a Magyar Nemzeti Bank befektetési alapkezelési tevékenységvégzésére jogosító engedélyét. 
 
A Duna House csoport tagjaként az Impact Alapkezelő Zrt. nyilvános, nyíltvégű, lakóingatlan befektetési alap létrehozását tervezi, amelynek kezelése során a befektetők érdekben kamatoztatni tudja a Duna House csoport másfél évtizedes ingatlanpiaci tapasztalatát, tudását, piacismeretét. A létrehozandó ingatlan befektetési alappal az Impact Alapkezelő Zrt. egy közvetlen ingatlan befektetési alternatívát kínál a befektetőknek. Az ingatlan-befektetés az utóbbi másfél-két év egyik legnépszerűbb befektetési formájának számít Magyarországon.A befektetési jegy megvásárlásával a befektető ingatlan piaci kitettséget vállal anélkül, hogy a direkt befektetési célú ingatlannal járó teendőkkel kellene foglalkoznia. 
Az új termék kockázati oldalon is megoldást nyújthat majd a közvetlen befektetési célú ingatlan vásárlással szemben, mivel a portfólióban kezelt ingatlanokon eloszlik az egyedi ingatlanok befektetési és működési kockázata.
 
Az Impact Alapkezelő Zrt. hosszútávú hasznosítási céllal, professzionálisan kezelt lakó-ingatlan befektetési alap kiépítését tervezi, amelyhez felhasználja a Duna House csoportban felhalmozott másfél évtizedes know-how-t.
Az Impact Alapkezelő Zrt. olyan befektetők számára ajánlja a létrehozandó nyilvános, nyíltvégű ingatlan befektetési alap befektetési jegyeit, akik hisznek az ingatlan piac pozitív trendjében, de nem szeretnének, vagy nem tudnak közvetlen ingatlan befektetést eszközölni.
 
A létrehozandó befektetési alap engedélyezési, illetve nyilvántartásba vételi dokumentációját az Impact Alapkezelő Zrt. jóváhagyás céljából hamarosan benyújtja a Magyar Nemzeti Bank számára. A Magyar Nemzeti Bank jóváhagyásának birtokában indul majd a jegyzési eljárás.

(www.impactalapkezelo.hu)
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.