Hírek, aktualitások

dátum 2016-04-29 idő 09:45

Duna House: Új ingatlan alapkezelő indul

A Magyarország legismertebb ingatlanközvetítő hálózatát is működtető Duna House csoport kizárólagos tulajdonában álló Impact Asset Management Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2016. április 20. napján megszerezte a Magyar Nemzeti Bank befektetési alapkezelési tevékenységvégzésére jogosító engedélyét. 
 
A Duna House csoport tagjaként az Impact Alapkezelő Zrt. nyilvános, nyíltvégű, lakóingatlan befektetési alap létrehozását tervezi, amelynek kezelése során a befektetők érdekben kamatoztatni tudja a Duna House csoport másfél évtizedes ingatlanpiaci tapasztalatát, tudását, piacismeretét. A létrehozandó ingatlan befektetési alappal az Impact Alapkezelő Zrt. egy közvetlen ingatlan befektetési alternatívát kínál a befektetőknek. Az ingatlan-befektetés az utóbbi másfél-két év egyik legnépszerűbb befektetési formájának számít Magyarországon.A befektetési jegy megvásárlásával a befektető ingatlan piaci kitettséget vállal anélkül, hogy a direkt befektetési célú ingatlannal járó teendőkkel kellene foglalkoznia. 
Az új termék kockázati oldalon is megoldást nyújthat majd a közvetlen befektetési célú ingatlan vásárlással szemben, mivel a portfólióban kezelt ingatlanokon eloszlik az egyedi ingatlanok befektetési és működési kockázata.
 
Az Impact Alapkezelő Zrt. hosszútávú hasznosítási céllal, professzionálisan kezelt lakó-ingatlan befektetési alap kiépítését tervezi, amelyhez felhasználja a Duna House csoportban felhalmozott másfél évtizedes know-how-t.
Az Impact Alapkezelő Zrt. olyan befektetők számára ajánlja a létrehozandó nyilvános, nyíltvégű ingatlan befektetési alap befektetési jegyeit, akik hisznek az ingatlan piac pozitív trendjében, de nem szeretnének, vagy nem tudnak közvetlen ingatlan befektetést eszközölni.
 
A létrehozandó befektetési alap engedélyezési, illetve nyilvántartásba vételi dokumentációját az Impact Alapkezelő Zrt. jóváhagyás céljából hamarosan benyújtja a Magyar Nemzeti Bank számára. A Magyar Nemzeti Bank jóváhagyásának birtokában indul majd a jegyzési eljárás.

(www.impactalapkezelo.hu)
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.