Hírek, aktualitások

dátum 2017-04-25 idő 16:28

Partnereit keresi az egyik legnagyobb hazai ingatlanközvetítő hálózat

Az első tőzsdei értékesítésben résztvevő, hazai franchise hálózat, a Duna House partneri pályázatot hirdetett meg potenciális átvevők részére.
 
A hálózat olyan partnerek jelentkezését várja, akik rendelkeznek a hálózattól elvárt, minőségi, megfelelő ügyfélkiszolgálás biztosításához szükséges tapasztalatokkal és kompetenciákkal.
 
A Duna House Csoport a magyar és a regionális ingatlanpiac meghatározó és hiteles szereplője. A régió három országában van jelen, működése 2003 óta töretlen a magyarországi ingatlanpiacon. Komplex szolgáltatást biztosítva ügyfelei részére, teljes körű ingatlanközvetítői szolgáltatásokat nyújt, beleértve az ingatlan közvetítés mellett, a hitel- és biztosítás, energetikai tanúsítvány közvetítést, értékbecslést, valamint ingatlankezelést és befektetést is.
 
A pályázatot meghirdető Dunha House Csoport magyarországi fő leány vállalata a Duna House Franchise Kft, elsősorban olyan meglévő értékesítési irodák vagy olyan értékesítéssel foglalkozó vállalkozások, személyek jelentkezését várja melyek minimum 3-5 éves sikeres értékesítési tapasztalattal rendelkeznek.
 
A részletes pályázat leírásért keresse a Duna House-t az info@dh.hu vagy gedai.erika@dh.hu email címen, illetve a +36-30-822-9580-as telefonszámon.

További információ a Duna House franchise feltételeiről: dh.hu/franchise

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?