Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-03 idő 10:38

Ébredő (reklám) erő a Subway-ben

A december 18-án mozikba kerülő Star Wars: Az ébredő erő című film bemutatója kapcsán szinte minden fronton támad, mindenhol reklámoz a Disney. Az egyik legújabb a sorban a Subway, aki a film kiemelt, kizárólagos éttermi partnere. A kampányt várhatóan világszerte elindítják, addig is megmutatjuk a filmeket, amit ennek promótálására készítettek.
 
 
Az USA-ban és egyéb piacokon is az alábbi 30 másodperces vicces TV-sopt kerül majd adásba. A filmben egy fiatal pár lép be a Star Wars karakterekkel zsúfolt Subwaybe, akik ki is nézik az újonnan érkezőket. Persze csak addig, amíg meg nem mutatja a lézerkardját.
 
 
Az akció időtartama alatt hat különböző poharat lehet összegyűjteni, a gyerek menüvel pedig 8 féle Star Wars-os válltáskát lehet összeszedni.
 
Az akciót, ami a hét elején indult kiegészíti az alábbi kampány is. Azok akik Subway appon keresztül rendelnek ételt, italt, vagy receptet töltenek fel akár egy telefonról vezérelhető BB8-as droidot is nyerhetnek.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.