Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-21 idő 09:55

Effie-díjat kapott a McDonald's is

Az Effie reklámhatékonysági versenyt, amely a kommunikációs szakma egyik legkiemelkedőbb megmérettetése, Marketing Oscarnak is nevezik. Az idei díjakat is azon kampányok között osztották ki, melyek igazolhatóan sikeresek és hatékonyak voltak.
 
A Bubbles mellett ezüst díjat nyert a McDonald’s is, az OMD Hungary és - a gyorsétteremláncnak már korábban is számos reklámot tervező - DDB Reklámügynökség együttműködésében megvalósult, „MCD Magyar hetek” című kampányával. 
 
 
A McDonald’s márkára világszerte jellemző, hogy kommunikációját igyekszik minél hatékonyabban a megcélzott helyi fogyasztói szegmensekhez igazítani. A „magyar hetek” már évek óta sikeres mind a magyaros ételkreációk és új menük időszakos értékesítését, mind az ezt kísérő reklám- és marketingtevékenységet illetően.
 
 
A McDonald’s idén is csak hazánkban kapható burgerekkel készült októberre. Jelenleg is megkóstolhatók az éttermekben az idei újdonságok, a libaburger lilakáposztával és a marhaburger sült libamájjal. A jelenleg futó tévéreklámokban egyébként Galla Miklós látható, aki több év után vállalt újra szerepet egy McDonald’s-promócióban. A humorista a szpotokban csikósként, tatár harcosként és fehér hollóként is feltűnik.
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.