Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-21 idő 09:55

Effie-díjat kapott a McDonald's is

Az Effie reklámhatékonysági versenyt, amely a kommunikációs szakma egyik legkiemelkedőbb megmérettetése, Marketing Oscarnak is nevezik. Az idei díjakat is azon kampányok között osztották ki, melyek igazolhatóan sikeresek és hatékonyak voltak.
 
A Bubbles mellett ezüst díjat nyert a McDonald’s is, az OMD Hungary és - a gyorsétteremláncnak már korábban is számos reklámot tervező - DDB Reklámügynökség együttműködésében megvalósult, „MCD Magyar hetek” című kampányával. 
 
 
A McDonald’s márkára világszerte jellemző, hogy kommunikációját igyekszik minél hatékonyabban a megcélzott helyi fogyasztói szegmensekhez igazítani. A „magyar hetek” már évek óta sikeres mind a magyaros ételkreációk és új menük időszakos értékesítését, mind az ezt kísérő reklám- és marketingtevékenységet illetően.
 
 
A McDonald’s idén is csak hazánkban kapható burgerekkel készült októberre. Jelenleg is megkóstolhatók az éttermekben az idei újdonságok, a libaburger lilakáposztával és a marhaburger sült libamájjal. A jelenleg futó tévéreklámokban egyébként Galla Miklós látható, aki több év után vállalt újra szerepet egy McDonald’s-promócióban. A humorista a szpotokban csikósként, tatár harcosként és fehér hollóként is feltűnik.
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Felújítja a Shopmarkot, és jelentős vásárlásokat tervez 2018-ban a Diófa Alapkezelő Zrt
dátum 2018-01-23 idő 14:39

Czifra Balázs, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetője a Portfolio Ingatlannak adott interjújában a cég 2018-as terveiről és várakozásairól, és a Shopmark bevásárlóközpont teljes körű felújításáról beszélt.

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.