Hírek, aktualitások

dátum 2015-09-25 idő 09:06

Effie-döntőben a Bubbles filmje

2014-ben a Bubbles fiatal vállalatként még csak két egységgel rendelkezett, így új üzletei nyitását nem egy hagyományos, országos bevezető kampánnyal kívánta támogatni. Az önkiszolgáló mosodahálózat inkább egy alacsonyabb költségvetésű, a cég méretéhez és profiljához jól illeszkedő kampány kidolgozására keresett fel reklámügynökségeket, melyek közül végül a Café Communications-re esett a választásuk.

A Café egy komplett kampánycsomagot tervezett a Bubbles-nek, amely az elengedhetetlen hagyományos eszközökön felül nagyon sok innovatív, egyedi ötletet tartalmazott. A kampány fő eleme volt a „Moss egyszerűen!” vírusfilm, amely rövid idő alatt 120.000-es nézettséget ért el.

A reklámügynökség a filmet benevezte a marketing és kommunikációs szakma világszerte egyik legkiemelkedőbb versenyére, a minden évben 40 országban megrendezett Effire. Ez az egyetlen olyan díj a marketing és kommunikációs szakmában, amely együttesen értékeli a kreativitást, az üzleti és a piaci eredményességet.

A Bubbles a „Moss egyszerűen!” kisfilmjével bekerült a döntősök közé is, ahol a legnagyobb brand-ekkel – kategóriájában többek között a McDonald’s és az OLX is jelölt – kel versenyre a rangos díjért. Az Effie díjátadóra október 9-én, a Vigadóban kerül sor.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.