Hírek, aktualitások

dátum 2016-03-08 idő 10:37

Egészségesebb útra térít a McDonald's

A Chobani egy New York-i székhelyű, görög joghurt gyártó vállalkozás, ráadásul eléggé ismert és elismertnek számít a szakmában. Múlt hét elején bejelentették, hogy a McDonald's-al együttműködve Kalifornia déli részén, összesen 800 étteremben felkerülnek a menü táblákra.
 
A kiválasztott üzletekben a Meki hagyományos joghurtja helyett a Chobani zsírmentes joghurtjával készülnek majd a parfékés smoothie-k, mint például a Gyümölcsös joghurtparfé (Fruit ‘N Yogurt Parfait), a mangós-ananászos és epres banános smoothie. A termékek emellett felkerülnek egy új menüre is, ami a Simple Delights nevet kapta. Az egész nap elérhető új választék egyszerű, de nagyszerű, és könnyű ételeket tartalmaz majd.
 
 
A menüben emellett reggeliző tálak is helyet kaptak, melyek több ízben is elérhetőek. A leírás alapján igazán jó napindító válogatást kaptak a kaliforniaiak.
 
Tojásfehérjés és pulyka kolbászos tál, mindössze 250 kalória, 27 gramm proteinnek. A tojáson és kolbászon kívül spenótot és kelt tartalmaz, meghintve parmezánnal és bruschettával.
 
Tojásrántottás Chorizós tál, burgonyapogácsával (McBurival), chedadrral és egy népszerű félkemény sajttal meghintve salsa szósszal meglocsolva.
 
 
forrás: dairyfoods.com


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.