Hírek, aktualitások

dátum 2015-06-25 idő 12:34

Egy debreceni családé lett a SPAR hűségakciójának 1,5 millió forintos álomkonyhája

Átadták a SPAR legutóbbi hűségakciójának fődíját, a másfél millió forint értékű álomkonyha utalványt, amelyet a Nonoart Konyhastúdió ajánlott fel a sorsolás útján kiválasztott szerencsés nyertesnek. A januártól májusig tartó pontgyűjtő akció során a Thomas termékcsalád prémium minőségű főzőedényeit lehetett megvásárolni kedvező áron.

Június 23-án, a budapesti Nonoart Konyhastúdióban adták át a SPAR 25. hűségpromóciójának főnyereményét, amelyet Dr. Molnár Istvánné vehetett át Debrecenből. A hűségakció során bármelyik Thomas termék vásárlása esetén a vevők egy nyereményszelvényt kaptak a pénztárnál, amelyet kitöltés után az üzletekben kihelyezett gyűjtődobozokba kellett bedobniuk. A kisorsolt álomkonyha utalvány szabadon beváltható a Nonoart kínálatából bármire, legyen az konyhabútor vagy háztartási gép, miközben a szállítást, a beszerelést és a 3D-tervezést a stúdió ingyenesen biztosítja a nyertes számára.

Spar hűségakció főnyeremény átadás

A képen balról jobbra: Lénárt Mária promóciókért felelős marketing munkatárs és a nyertes, Dr. Molnár Istvánné.

Dr. Molnár Istvánné csaknem 10 éve jár Debrecenben a SPAR-ba, és szinte minden hűségakciót kihasznál, így jelenleg már az Ellehammer bőröndökre gyűjti a pontokat. Hasonló nyereményben azonban még sosem volt része. „Amióta Debrecenben megnyílt a SPAR áruház, oda járok, mert mindent megtalálok, amire szükségünk van, kedvelem az eladókat és az akciókat is. Thomas edényből többet is vettem, magamnak és a gyerekeimnek is, és mint kiderült, többszörösen is megérte! Fantasztikus dolognak tartom, hogy az utalvány teljes egészében szabadon felhasználható, mert így meg tudjuk osztani családon belül, és ekkora összegből nekünk, a fiamnak és a lányomnak is jut belőle” – mondta a nyertes, miután átvette a díjat a SPAR Magyarország promóciókért felelős marketing munkatársától, Lénárt Máriától.

A promóció 17 hete alatt több százezer darab Thomas terméket adtak el országszerte valamennyi SPAR, INTERSPAR és SPAR franchise üzletben, és a sorsoláson több mint 130.000 nyereményszelvén vett részt. A korábbi pontgyűjtő akciókhoz képest újdonság volt, hogy az exkluzív termékekre járó, akár 79%-os kedvezményen túl a részvétellel egy fődíjért is lehetett indulni, ahogy a vonzó és nagy értékű nyeremény is hozzájárult a promóció sikeréhez.

Spar szupermarket

forrás: www.trademagazin.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.