Hírek, aktualitások

dátum 2016-07-15 idő 11:21

Egy falat Mexico

Franchise partnereit keresi hazánkban a Tacontento, mexikói ételeket kínáló latin-amerikai étterem hálózat. A Tacontento étterem hálózatot - mint azt korábbi cikkünkben is írtuk - Guatemalában alapították, autentikus ételeinek és fiatalos, modern arculatának köszönhetően kategóriájában az egyik legsikeresebb latin-amerikai étterem hálózattá vált..
 

A hálózat terjeszkedését tekintve eddig Dél Amerikára összpontosított. Viszont az idő elérkezett, hogy nyissanak, szó szerint, hiszen Európában is terjeszkednének.
 
A Tacontento egyedülálló koncepció, amely hálózati jellege ellenére a betérő vendég számára autentikus mexikói taqueteriák (taco éttermek) hangulatát idézi. Az étlapon szereplő ételek receptjeit, elkészítési módját olyan módon alakították ki, hogy azt a hálózathoz tartozó éttermek a világ minden részén könnyedén követhessék.

A Tacontento étteremhálózat forgalamzta ételek  főként a „taco-ra” specializálódnak, viszont kínálatában mellette más mexikói ételek (burrito, nacho), valamint saláták, levesek, és limonádék is megtalálhatóak. 

Bárki, aki ilyen éttermet szeretne üzemeltetni élelmiszeripari tapasztalattal kell rendelkezzen, valamint emellett alapvető elvárás, hogy a franchise átvevőként vegyen részt az étterem napi üzemeltetésben. Az étterem megnyitása történhet saját, vagy bérelt üzlethelységben egyaránt. Átlagosan egy étterem üzemeltetését 10 fő alkalmazott látja el. Az éttermeknek szigorúan a kivitelezési kézikönyv alapján kell elkészülniük. 
 
A hálózat központjának több mint 10 éves tapasztalata alapján elmondható, hogy Dél-Amerikában a legkisebb alapterületű étterem havi 20.000 USD, míg a legnagyobb prémium kategóriájú Tacontento éttermek havonta 200.000 USD forgalommal üzemelnek.
Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, illetve a csatlakozási feltételekről keresse a Dakexpo Kft. irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen, vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon. 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.