Hírek, aktualitások

dátum 2016-12-15 idő 13:58

Egy hazai vállalkozás a világ legígéretesebb franchise koncepciói között

A Nemzetközi Franchise Szövetség (International Franchise Association) a legígéretesebb fiatal (21 és 35 év közötti) franchise hálózat tulajdonosokat támogató "NextGen in Franchising" program már harmadik alkalommal került kiírásra. 
A kezdeményezés célja, hogy évről évre a világ 20 legígéretesebb induló franchise hálózatának átfogó képzést, támogatást biztosítsanak, ezzel is segítve őket a biztos és dinamikus növekedésben.
Idén a szegedi alapítású Dolce Dance tánciskola hálózat - melynek tulajdonosai Baranyi Anett és Sipos Zsolt - is bekerült a 20 induló legjobb franchise koncepció közé. A Dolce Dance, Európa legnagyobb tánciskola hálózata, három országban mintegy 30 egységet üzemeltet évek óta. A franchise koncepció alapvetően kubai salsa oktatáson alapul, de emellett egységeikben bachata, argentín tangó, kizomba, jive táncokat is lehet tanulni. 
Céljuk, hogy a táncot, mint örömforrást, kortól, nemtől, társadalmi hovatartozástól függetlenül minden ember számára elérhetővé tegyék.
 
 
A "NextGen in Franchising" 20 nyertese egy olyan oktatási programban vesz részt, ahol a világ vezető franchise hálózatainak tulajdonosai, vezetői tartanak képzéseket, osztják meg tapasztalataikat. A 2017 januárjában induló oktatási program kiváló fejlődési lehetőség a fiatal vállalkozók számára, hiszen legnagyobb franchise hálózatok működését, felépítését és sikerük titkait ismerhetik meg. A Las Vegasban sorra kerülő képzés után részt vesznek a Nemzetközi Franchise Szövetség legnagyobb rendezvényén, ahol számos workshop keretén belül is fejleszthetik tudásukat.  Itt alkalom nyílik több száz hálózat tulajdonossal tapasztalatcserére is. 
“A NextGen programban való részvétel nagyon jó lehetőség számunkra, hogy fejlesszük tudásunkat, felkészültségünket, és minél biztosabb alapokon építsük fel franchise hálózatunkat.” mondta Baranyi Anett a hálózat társalapítója. 
Ez már a második alkalom, hogy a Magyar Franchise Szövetség fiatal tagjai ilyen nemzetközi elismerésben részesüljenek. Tavaly a Stilianos Babauszoda franchise alapítója, Varga Vivien került beválasztásra a "NextGen" nyertesek közé. 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.