Hírek, aktualitások

dátum 2016-12-15 idő 13:58

Egy hazai vállalkozás a világ legígéretesebb franchise koncepciói között

A Nemzetközi Franchise Szövetség (International Franchise Association) a legígéretesebb fiatal (21 és 35 év közötti) franchise hálózat tulajdonosokat támogató "NextGen in Franchising" program már harmadik alkalommal került kiírásra. 
A kezdeményezés célja, hogy évről évre a világ 20 legígéretesebb induló franchise hálózatának átfogó képzést, támogatást biztosítsanak, ezzel is segítve őket a biztos és dinamikus növekedésben.
Idén a szegedi alapítású Dolce Dance tánciskola hálózat - melynek tulajdonosai Baranyi Anett és Sipos Zsolt - is bekerült a 20 induló legjobb franchise koncepció közé. A Dolce Dance, Európa legnagyobb tánciskola hálózata, három országban mintegy 30 egységet üzemeltet évek óta. A franchise koncepció alapvetően kubai salsa oktatáson alapul, de emellett egységeikben bachata, argentín tangó, kizomba, jive táncokat is lehet tanulni. 
Céljuk, hogy a táncot, mint örömforrást, kortól, nemtől, társadalmi hovatartozástól függetlenül minden ember számára elérhetővé tegyék.
 
 
A "NextGen in Franchising" 20 nyertese egy olyan oktatási programban vesz részt, ahol a világ vezető franchise hálózatainak tulajdonosai, vezetői tartanak képzéseket, osztják meg tapasztalataikat. A 2017 januárjában induló oktatási program kiváló fejlődési lehetőség a fiatal vállalkozók számára, hiszen legnagyobb franchise hálózatok működését, felépítését és sikerük titkait ismerhetik meg. A Las Vegasban sorra kerülő képzés után részt vesznek a Nemzetközi Franchise Szövetség legnagyobb rendezvényén, ahol számos workshop keretén belül is fejleszthetik tudásukat.  Itt alkalom nyílik több száz hálózat tulajdonossal tapasztalatcserére is. 
“A NextGen programban való részvétel nagyon jó lehetőség számunkra, hogy fejlesszük tudásunkat, felkészültségünket, és minél biztosabb alapokon építsük fel franchise hálózatunkat.” mondta Baranyi Anett a hálózat társalapítója. 
Ez már a második alkalom, hogy a Magyar Franchise Szövetség fiatal tagjai ilyen nemzetközi elismerésben részesüljenek. Tavaly a Stilianos Babauszoda franchise alapítója, Varga Vivien került beválasztásra a "NextGen" nyertesek közé. 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.