Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-19 idő 09:58

Egy hónapon belül már harmadik felújított áruházát adta át a SPAR

Két fővárosi egység modernizálása után ezúttal egy salgótarjáni üzletet korszerűsített a SPAR. Az átalakítás 103 millió forintba került. A vállalat idén több száz millió forintot költ hazai áruházainak rekonstrukciójára. A SPAR az év eddig eltelt időszakában kilenc vidéki és budapesti üzletet újított fel.

A vásárlókat számos változás fogadja az újranyitás után. Az eladótér költséghatékony felújításon esett át: csemege-, sajt-, hús- és baromfipult került be az üzletbe újdonságként, illetve mostantól helyben sütött pékárut is kínálnak.

A salgótarjáni áruház energetikai hátterét is korszerűsítették: az eladótérben LED világítás kapott helyet, a meglévő hűtőkre pedig üvegajtókat szereltek. A SPAR nagy hangsúlyt helyez az energiahatékonyságra: az épülő érdi INTERSPAR-t például, melynek a minap tették le az alapkövét, hulladékenergia fűti-hűti majd.

A régi-új SPAR-ban a változások mellett az állandóság is fontos maradt: az üzletben megtalálhatóak az áruházlánc bicskei húsüzemében készült, ellenőrzött minőségű húskészítmények és a sajátmárkás termékek is.

Virtuális kiállító: SPAR Magyarország Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?