Hírek, aktualitások

dátum 2017-10-06 idő 16:19

Egy rajzfilm miatt hozza vissza egyik szószát a McDonald's

A Rick and Morty az egyik legnépszerűbb felnőttrajzfilm, ami egy őrült tudósról és a világ legokosabb gyerekéről szól: intelligens, bizarr és kicsit beteg. Jelenleg épp a harmadik évadát tapossa, aminek első részét április 1-jén vetítették - hogy aztán maga a szezon csak július végén induljon el. Az áprilisi részben volt az alábbi kis részlet, amiben a professzor nyáladzva követeli vissza a McDonald's szecsuáni szószát, ami egyébként eredetileg a 90-es évek legvégén volt forgalomban.

Miután a rész lement, jött 3 hónap szünet, ami közben a sorozat rajongói megkeresték a McDonald's illetékeseit azzal a kéréssel, hogy ugyan hozzák már vissza azt a híres-neves mártást, és a nyomaték kedvéért még egy 37 ezer aláírást tartalmazó petíciót is átnyújtottak. Két nappal ezelőtt aztán elindult végre az évad, az egyik készítő, Justin Roiland pedig az alábbi posztot tweetelte ki az oldalára csodálkozva, és egyben diadalittasan, ami érthető is:

 

 

Ezt a posztot követte egy másik, már a gyorsétterem-lánc Twitter oldalán, ami megerősítette a hírt: a McDonald's ha limitáltan is, de tényleg visszahozta a szecsuáni szószt.

 

 

A McDonald's séfje pedig külön levelet írt Riolandnek, amiben leírta, hogy a rajongók is örülhetnek, de az első palack akkor is neki jár a szószból.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Cafe Frei nyitott a Nordic Light irodaházban
dátum 2017-10-16 idő 09:36

A Cafe Frei a világ jellegzetes kávéit és süteményeit hozza el a hazai vásárló közönség számára.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tíz év szünet után újra franchise kiállítás lesz Budapesten
dátum 2017-10-19 idő 11:32

Franchise kiállítást rendez a Magyar Franchise Szövetség 2018. február 1-én.

Bajnokok Napja az Immo1 Ingatlanközvetítő Hálózatnál
dátum 2017-10-18 idő 16:31

A 2017-es Bajnokok Napját dr. Mérő László matematikus, publicista, pszichológus, az ELTE Gazdaságpszichológiai szakcsoportjának egyetemi tanára nyitotta meg.

Rekordszámú versenyző indult a 32. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon
dátum 2017-10-17 idő 13:40

Az idei SPAR Budapest Maraton® már 30.350 előnevezésével bebizonyította, hogy minden idők legnagyobb szabadidős sportversenye.

Stilianos babauszoda Ecseren is
dátum 2017-10-17 idő 10:58

A Babák úszásoktatása során a kisgyermekek viselkedési formáit áthatóan ismerő, és kezelő edzők remek ösztönző, motiváló képességükkel a legjobbat tudják kihozni a gyermekekből.

Országszerte franchise partnereit keresi a NaturHouse
dátum 2017-10-16 idő 10:48

A Naturhouse egységeiben dietetikusok segítik az érdeklődőket céljaik (fogyás, egészséges táplálkozás, stb) eléréséhez,