Hírek, aktualitások

dátum 2008-03-17 idő 09:43

Egy erős feketét és két Rejtő Jenőt kérek!

Egy új könyv illata semmivel sem téveszthető össze. A Libri és Frei Tamás tovább ment. A könyvesbolt-hálózat három egységébe kávéházi hangulatot varázsolt a Cafe Frei.


forrás: cafefrei.hu

Az ismert televíziós személyiség, Frei Tamás ezúttal nem egy távoli kontinens, még távolabbi országából jelentkezik, hanem Budapestről, Salgótarjánból és hamarosan Szolnokról és Kassáról is.

Ne gondolják, hogy egy újabb riportsorozatról van szó, mindössze annyi csak, Frei Tamás kávézóláncot épít hazánkban, franchise-partnerek bevonásával. A Cafe Frei a Fővárosban már három helyen várja a kávé szerelmeseit, emellett Salgótarjánban nyílt egysége. A közeljövőben pedig Szolnokon, illetve Kassán nyílik újabb kávézója a láncnak.

ViFevissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.