Hírek, aktualitások

dátum 2016-04-26 idő 08:07

Egyedi megállapodás a Matrackuckó Franchise hálózat és a KITE Zrt között

A különleges minőségű matracok, párnák, gyapjú ágyneműk forgalmazásával foglalkozó Matrackuckó Franchise hálózat egyedi megállapodást írt alá a KITE Zrt.-vel. Ennek keretein belül a KITE munkavállalói egy speciális kedvezménycsomagot vehetnek igénybe a Matrackuckó üzleteiben. 

A KITE Zrt. 40 éves fennállása alatt hazánk vezető agrárkereskedelmi vállalatává nőtte ki magát, több, mint 1000 munkavállalót foglalkoztat országszerte és több, mint 30.000 mezőgazdasági partnerrel rendelkezik.

A megállapodást segítette, hogy a KITE dolgozói számára olyan juttatási csomagokat kíván biztosítani, melyek a szokásos Cafeteria kereteken túlmutatnak és valóban szolgálják a munkavállalók regenerálódását, kikapcsolódását.

Erre egy kiváló megoldást nyújt ez a lehetőség, hiszen nem csak minőségi termékeket lehet vásárolni az egyedi kedvezményekkel, hanem a vásárlást megelőzően lehetőség van alvásállapot és alvásminőség mérésére is, amely nagyban segítheti a munkatársakat abban, hogy a számukra leginkább megfelelő termékek megvásárlásával javíthassanak alvásminőségükön. Ehhez akkreditált szakmailag felkészült orvosok nyújtanak segítséget.

Kipihent dolgozó, jobb teljesítmény, magasabb szintű munkavégzés!

 

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?